Seuraa 

Pikku kysely Pihla -nimen yleisyydestä...Tänä vuonna jo 111 Pihlaa ( tässä mukana kaikki nimet) Pystyykö jotenki kattomaan kuinka moni noista on annettu ekaksi nimeksi? Onko kokemusta, onko pikku Pihloja jo useita pk-ryhmissä ym.? Tuntuu, että nimi suuresti lisääntynyt 2000-luvulla.Kaunis nimihän tuo Pihla on ja meilläkin yhä harkinnassa nimeksi.. mutta muitakin on mietitty..

Kommentit (6)

sen suosio on lisääntynyt muttei kuitenkaan mikään top nimi! en ole kyllä koviin moneen Pihlaan törmännyt, ainakaan haitaksi asti! hyvät nimethän on suosittuja ;=)!


ei saa tietää että kuinka moni nimi on etunimenä.

Pyysin saada väestörekisteristä tietoa, että montako tyttäreni nimistä oli kastettu etunimenä, mutta eivät suostu antamaan tietoa. On kuulema liian työlästä kun olisi niin monia halukkaita tietämään.

Sanoi, että kun uusivat joskus sivustoja, on mahdollista että sitten pystyy hakemaan erikseen etunimet, mutta sekään ei ole varmaa...ja milloin sitten edes uusivat......T.Tiina

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo, itekin yritin saada väestörekisterikeskuksen kautta tietoa, mut aattelin ett jos en vain onnistu löytämään sitä.. Hyvä nyt tietää, että asia on noin kuin kerroit. Huippu juttu jos ees joskus tollaisen yleisyyden pystyis selvittää..mut näihin nimipohdintoihin se ei nyt auta..

Sattumalta otin juuri viikonlopun sanomalehdestä talteen STT:n uutisen yleistyvistä nimistä. Siinä mainittiin mm. Pihla sellaisena suomalaisena nimenä, joka on yleistymässä (muita ovat muun muassa Pinja, Saana, Kerttu, Toivo, Armas, Veli, Otso ja Oiva). Ilmeisesti se ei kuitenkaan vielä ole millään top-listoilla? Itse veikkaisin, että tulee lähiaikoina nousemaan ainakin Top100-listalle. Vaikka juuri Pihla ei ole oma suosikkini, niin minusta on kyllä ihan hienoa, että omakieliset nimet ovat nousussa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat