Seuraa 

Outoa. Poika ripuloi jo toista viikkoa enkä keksi mistä tuo johtuu? Ei kuumetta, ei oksentele, muuten siis ihan normaali. Pitäisikö tuosta ripulista olla huolissaan? Kakka on ihan löysää ja sitä tulee jopa kahdeksan kertaa päivässä, mutta poikaa vaan naurattaa:)

Kommentit (5)

maitohappobakteerit saattavat auttaa myöskin.

meillä pojalla maitoallergia oireili juuri samalla tavalla.tokihan voi olla että kyse on pitkittyneestä virustaudista.

lääkäriin kannattaa ottaa kyllä yhteyttä jos vielä jatkuu pidempäänkin

että päivähoidossa hoitaja antoi aamuisin neljänviljanpuuroa. Poika (1v8kk nyt) on ilmeisesti jollekin viljalle allerginen, kaurapuuron kanssa kun ei ole mitään ongelmaa. Asia selvisi vasta, kun hoitaja sairastui ja lapsi vietiin varahoitoon, missä sai kaurapuuroa joka aamu ja ripuli lakkasi sen tien. maanantaina olemme menossa lastenlääkärille asian tiimoilta.Keväällä sairastimme rota-viruksen, josta toipuminen otti yllättävän kauan, ripulia jatkui pienimmällä kolmatta viikkoa. Mutta siinä oli alussa oksentelu sekä korkea kuume.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Iho-oireita ei ollut lähes lainkaan. Lisääntynyttä ärsytysyskää oli kyllä tuosta maitoallergiasta johtuen myös.Noin pitkään jatkunut ripuli, etenkin jos ripuloi 8 krt päivässä, aiheuttaa helposti ainakin lievää nestehukkaa. Annathan lapselle joka tapauksessa erityisen paljon nestettä, Gefilus-tabletitkin voivat olla hyviä (tsekkaa ettei maitoproteiinia) sekä Osmosalia vaikka mehuun sekoitettuna.Sinulla ottaisin kyllä yhteyttä lääkäriin, jos ette vielä ole niin tehneet.

jos kyseessä vatsatauti,niin gefilus mehut saattavat auttaa samoin gefilus-jugurtit.erityisesti porkkana mehu kuulemma hyvää ja ainakin meillä toiminut.

viime talvena lapsella oli viikon kestävä ripuli joka alkoi oksentelulla.soitin pariinkin kertaan neuvolaan ja lastenklinikalle apua kysymään.sanoivat et jos lapsi pirteä muuten ei hätää,maitohappotabuja,porkkananmehua banaania sun muuta vaan paljon.

tsemppiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat