Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

miehen kanssa kinaa käsittääkö tämä lasten kotihoidontuen vai sen, että jos laitetaan lapset tarhaan niin köyhänä perheenä voitais anoa siihen tarhamaksuun tukea. Vai peräti molemmat?KELAn sivuiltakaan ei saatu selventävää vastausta pikaisella etsinnällä, tietääkö kukaan teistä.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lasten kotihoidontuen saa kun lapsi on kotihoidossa. Mitään tarhatukia ei käsittääkseni saa, tosin jotain osittaista rahaa voi saada jos tekee lyhennettyä päivää tms.

Mutta mitään köyhille tarkoitettua " tarharahaa" ei ole. Heillä on vain pienemmät maksut; tulojen mukaanhan ne määräytyy.

mitä kaikkea tuo lastenhoidon tuki käsittää.Asumme ulkomailla ja meille tuli juuri kirjelmä, että kuulumme Suomen sos. turvaan, mutta emme ole oikeutettuja lastenhoidotukeen.Tiedän kyllä mikä on kotihoidontuki, mutta kuuluuko se siis lastenhoidon tukeen vai ei? Ja mitä mahdollisesti muuta kuuluu lastenhoido tukeen?Hyvä tietää ettei tota " tarhamaksutukea" ole olemassa, eipä tarvii sitä enää miettiä

" Lastenhoidon tuki" ja sen alla " lasten kotihoidon tuki" . Siis aivan kuin kotihoidon tuki olisi yksi osa lastenhoidon tukea. Mutta katsoin myös pikaisesti kelan sivua, ja hassua: siellä ei termiä " lastenhoidon tuki" ainakaan äkkisilmäyksellä esiintynyt lainkaan. Juuri eilen esitin miehelleni pari esimerkkiä, kuinka tässä maailmassa käytetään erilaisia termejä määrittelemättä lainkaan, mitä niillä tarkoitetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat