Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onkohan pikku-Paavo siellä joukkohaudettavien joukossa?

Vierailija

Vai onko pieni joutunut esim avomerelle tai hautautunut maahan.

Miksihän niitä loppuja länsimaalasia ei sitten kyetty tunnistamaan?Ja kuinkahan moni täälläkin suunittelee matkaa Jouluksi Thaimaahan?Kunhan pohdiskelen.

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

esim. moni tunnistettu länsimaalainen on ollut merkitty TA-koodilla eli heidät oli merkitty thaimaalaille varatulla koodilla, eli aivan mahdollista että jo silloin heti tsunamin jälkeen haudattiin länsimaalaisia.1200 ruumista " haudataan" jotta ne säilyvät paremmin ja jokaiseen laitetaan mikrosiru ja tunnistustyötä jatketaan ja ruumis voidaan kaivaa ylös jos tunnistetaan. Tunnistustyön jatkosta ei ole varmaa tietoa kuinka kauan sitä jatketaan.

Vierailija

tsunamichildren sivuilla oli foorumissa viesti, jonka paavon sukulaiset olivat lähettäneet. Kehottivat tsunamichildren -sivua poistamaan Paavon kuvan ja yhteystiedot pois, koska perhe saa häirikköviestejä ihmisiltä. Mainitsivat viestissä, että poliisi on varma, ettei lasta löydetä.

Vierailija

Poltettuja ruumiita ei Thaimaassa edes vielä ollut. Ehkä joku kalastaja poltti sukulaisensa ruumiin, jonka oli tunnistanut ja löytänyt.Mutta mm. eräs aasialaissyntyinen portugalilainen nainen oli haudattu aluksi, mutta myöhemmin hänet tunnistettiin ihan normaalisti ja palautettiin Portugaliin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat