Vierailija

Tai minne mennä?Meillä rakennetaan taloa ja pihaa valmiiksi, mökkeillään ja ehkä vierailemme eläinpuistossa ja huvipuistossa. Pääasia kuitenkin, että saadaan olla ja touhuta koko perheellä yhdessä :)

Kommentit (8)

Varmaan käydään miehen vanhempien luona Kainuussa. Sitten ei juuri ole muuta ohjelmaa vielä. Itse matkailisin mieluiten Euroopassa, mutta 5-hengen perheellä ei isompia matkoja tehdä monta kertaa vuodessa. Keväällä kävimme jo etelässä.

äitien reissun Turussa (4vrk) heti loman alussa ja sit heti juhannuksen jälkeen lähdemme koko perhe ylläkselle pariksi päiväksi syöttämään oravia:) ja sieltä jatkamme Badukseen: Utsjoen lähelle viideksi päiväksi kalastamaan , tai mies kalastaa,me tytön ja siskon lasten kanssa rentoudumme : ) Tenolta laskeudumme sitten omalle mökille Kuusamoon . Terkkuja vaan tutuille :) kait sitä pitäis jossain vaiheessa kesää hurauttaa vaasaan wasalandiaan , mieluimmin ennen ku alkaa asuntomessut .

Wasalandia vai Power Park...? Meillä vielä aika pienet lapset, mutta tykkäävät vähän hurjemmasta menosta ja tosiaan saavat huvipuistossa kulumaan aikaa vaikka useamman päivän :) Matkaa meillä kumpaankin suunnilleen yhtä paljon...

Ollaan lasten kanssa kotona aina, ei siis yöreissuja koskaan. 4-vuotias eilen kyselikin isältään, että alkoiko meilläkin loma kun koululaiset jäivät kesälomalle. "Tehän olette aina lomalla!" Mies kyllä tekee varmaan perinteiset kalastusreissunsa kavereiden kanssa. Jos yritän saada perhelomalle, "kaikki maksaa ja on kallista". Kalastusreissu on kuulemma eri asia. Eli se siitä. Niin kauan kun olen kotiäitinä, täytynee alistua siihen ettei ole rahaa mihinkään. Mutta kun kuopus täyttää kolme, lähden takaisin töihin ja pääsemme sitten lastenkin kanssa lomilla johonkin.

Tehdään, mitä huvittaa, ja jos ei huvita mikään, ollaan vaan. Uidaan, käydään leikkipuistossa, kyläillään isovanhempien kotona ja mökillä, käydään torilla jätskillä jne. Kun mies töistään lomalla, teemme noin viikon kotimaan kesälomareissun, joka pitää sisällään kaikille jotakin: äidille asuntomessuja, lapsille huvipuistoa ja isälle kalastusta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat