Seuraa 

Olipas nopeat näpit...=)

Eli siis 4-kuinen puree jatkuvasti kieltänsä ja työntää kieltä suun vasemmalle puolelle, välillä myös itkee silloin kovin. Muutenkin haluaa jatkuvasti kaluta jotain ja kuolaa paljon. Aika levoton on myös. Kun katsoin suuhun niin ylhäällä takavasemmalla näkyi pieni, vaalea patti. Hammasko? Eikös tuo puhkeaminenkin voi kestää aika kauan?

Kommentit (2)

Tosin poika on vasta reilu 3kk ja alaleuassa näkyy valkoista " kulmahampaiden" kohdalla... Ja kaikkea kalutaan ja kuolataan. Tiedä sitten onko hampaat tulossa. Ainakaan meillä ei noita valkoisia juttuja ole kovin kauaa ole ollut näkyvissä, huomasin vasta maanantaina ne.

Meillä alkoi tyttö kuolata ja kaluta jo tosi varhaisessa vaiheessa ja kikki hokivat jatkuvasti, että hampaita tekee. 1 kk iässä alaleukaan etukulmahampaan kohdalle ilmestyi kova valkoinen piste ja ihmettelimmekin, että nytkös sitä hammasta jo pukkaa. Neuvolassa kuitenkin valistivat, että kyseessä on joku harmiton kysta, joita joillekin suuhun tulee. Piste on vieläkin suussa, ei ole kasvanut tai pienentynyt. Mutta meillä mielestäni siihen ei liity kipua, enkä usko sen tyttöä mitenkään vaivaavan.Mistäs sitä kuitenkaan tietää, vaikka joillekin lapsille hampaat tulisivatkin niin " väärässä" järjestyksessä, että kulma- tai takahampaita pukkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat