Vierailija

eli toisen lapsen neuvolakäynti olisi ylihuomenna. Vanhemmalla on siis vesirokko ja nuoremmalla olisi ensimmäinen neuvolarokotus.Kuinkahan tarkkoja ollaan siitä, että lapsen pitää olla kolme kuukautta?

Molemmilla lapsilla rokotuspäivä on varattu juuri sinä päivänä, kun lapsi täyttänyt kolme kuukautta.Vanhemmalle lapselle en saa mistään hoitajaa:(

Kommentit (6)

Mun tuttavan vauva sairasti puolen vuoden ikäisenä lievänä vesirokon ja tartutti sen sitten 2v. isolle veljelleen 14 vrk:n kuluttua. Tämä vauva ei raapinut näppyjä ja ei ollut edes kuumettakaan.Mutta älä vie lasta vesirokossa neuvolaan. Rokotuksia voi siirtää. Mun kaverin lapsella niitä on siirretty monta kuukauttakin jopa, kun hän oli usein sairas rokotuspäivänä, (flunssassa).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ole mikään noin kiire rokotuksella, meillä poika sai sattuneista syistä ensimmäisen vasta puolen vuoden jälkeen, toki ei sitä sinne asti kannata muuten vaan lykätä ;) peru aika!

soittotunti on vasta ajan jälkeen (sekin vielä).Sitten kysyisin, että mitä luulette, että saako 3kk vanha lapsi miten helposti tuon vesirokon? -ap-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat