Seuraa 

Te, joilla kokemusta tuosta laitteesta, kertokaa mielipiteitä! Mikä ollut hyvä ominaisuus laitteessa yms. ja kehukaa merkkiä/mallia tietysti. Jaksaako sillä treenata vai jääkö muutaman kerran nurkkaan pölyyntymään? Minkälaisia tuloksia olette saavuttaneet? (Ja jos tällainen laite pölyyntyy nurkissasi, voit koittaa tarjota..)

Kommentit (2)

että laite on tehokas! Sitä tässä kaipaakin, että saisi kotona tehtyä jotain ja tehokkaasti.Onkohan kenellään sellaista kuin Kettler Cosmos merkkistä? Käytettynä näyttää niitä pyörivän markkinoilla.
Sitä ennen oli Anttilasta ostettu(en muista merkkiä),mutta siitä en jotenkin tykänny,muistaaksen siinä oli sellanen hihna vastus mikä ei oikein toiminu.

Tästä Svenistä olen tykänny.Ennen raskautta jumppailin useamman kerran viikossa,hiki valu, kuntoa oli ja paino pysyi kurissa.Raskausaikana supisteli ni jäi se jumppaus ja nyt kun lapset pyörii kotona ni kivempi päästä muualle jumppaan,mutta jos uskoo että tykkää ja jaksaa kotona jumpata ni voin laitetta suositella.Ennen mulla oli kuntopyörä mutta tämä on huomattavsti tehokkaampi!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat