Vierailija

Meillä oli tänään sähkökatkos ja sähköjen palautumisen jälkeen ei Zyxelin päätelaite enää toimi langattomana. Tämä vanha koneeni on siis huoneessa, josta sähköt hävisivät ja päätelaite on kiinni tässä. Kannettavaa käytän yleensä.Niin tuossa laitteessa ei siis enää pala WLAN-ledi lainkaan, vaan LAN, eikä tuolla valikossa ole enää edes vaihtoehtoa Wirelen Lan, että pääsisin mahdollisia virheitä asetuksista etsimään.Mitä ihmettä tälle on voinut tapahtua?

Kommentit (6)

Vierailija:

Lainaus:


Se, mikä eniten ihmetyttää on se, ettei sitä valikon kohtaa Wireless lan löydy enää. Ja kas ihmettä, tajusin juuri tuoda tämän kannettavani tähän boxille ja johan näyttää WLAN toimivan!!

Se, mikä eniten ihmetyttää on se, ettei sitä valikon kohtaa Wireless lan löydy enää. Ja kas ihmettä, tajusin juuri tuoda tämän kannettavani tähän boxille ja johan näyttää WLAN toimivan!Tuossa vanhassa koneessa on siis jotain vikaa. Osaisittekos ehdottaa mikä siellä mättää? Ainakin se on tänään ollut omituisen hidas (tosin käyn sillä enää ehkä kerran kuussa, eli en ole enää tottunut hitaaseen koneeseen) ja kerran käynnistettyäni selaimen kone yhtäkkiä käynnistyi kokonaan uudestaan. Itsekseen siis.Kivasti menee lauantai-ilta koneiden kanssa säätäessä, mieskin tykkää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sun pitäis päästä sinne modeemin asetuksiin, yleensähän noita laitteita hallitaan web-selaimen avulla, mutta tarvit koodit siihen. Ellei yhtään kuulosta tutulta, odottele maanantaihin ja soita teknisestä tuesta neuvoja.

Joskus voi muuttua koko laitteen päivitys alkuperäisten tehdasasetusten mukaiseksi, silloin pitää sitten valmistajan ohjeiden mukaan taas päivittää masiina WLAN-toimintoa tukevaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat