Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Syynä oli anoreksia.Voi kuinka voisinkin kääntää aikaa muutamia vuosia taaksepäin. Rakastaa pieniä tyttäriänne ja poikianne. Suojelkaa lapsianne pahalta maailmalta.Jonna, kaipaan sinua ikuisesti niin paljon, ettei mikään riitä sitä mittamaan.

" Se, mikä meitä yhdistää on suurempi kuin se, joka meitä erottaa." Ikävä ei koskaan helpota.

Sivut

Kommentit (36)

Herranjestas.. TEille kun tulisi lihava lapsi niin varmana hylkäisitte sen, eiks vaan? TAi sitten kidutatte lapsenne kamalalla kontrollilla painon suhteen. Ymmärrättekö että ihailette jotain mikä on todella sairasta? Tartutattekote lapsiinnekin tämän väärän ajatuksen kauniista ihmisestä? Mite sitten suu pannaan kun lapsenne kuolee anoreksiaan? Koska se on väistämättä edessä jos te todella näytätte lapsellenne mallia että on kaunista olla anorektisen laiha.

On todella äärimmäisen harvinaista sairastua terveeltä pohjalta (oma henkilöhistoria + sukutausta) aikuisiässä anoreksiaan.

Useiden tutkimusten mukaan ympäristön vaikutus anoreksiaan sairastumiseen on lähes olematonta. Suurimmat vaikuttajat ovat geneettinen perimä ja satunnaiset yksittäiset elämäntapahtumat.Perheen ja muu sosiaalinen ympäristö eivät vaikuta syömishäiriöihin sairastumiseen olennaisesti. Niihin vaikuttamalla ei saada anoreksiaa tai bulimiaa olennaisesti vähenemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

usein syyllistetään anorektisuudesta, vaikkeivät he ole lähelläkään sitä.

Tällaisen kateellisen panettelun takia suomalaiset lihovat ja kuolevat verisuonet tukkiviin rasvapaakkuihin ja läskin aiheuttamiin syöpiin.Aikuinen ihminen, jolla ei ole koskaan ollut anoreksiaa, ei siihen sairastu, vaikka kuinka laihduttaisi. Älkää siis mollatko laihduttajia!

eräs miehen sukulainen sanoi että syötämme lastamme liikaa ja hänestä tulee läski. minun lapseni on 1kk vanha! kyseinen rouva on sairas, nyt sen vasta ymmärsin =(otan osaa suruusi ap, itsekin entisenä anorektikkona...

Kiitos kun kerroit tuskastasi huolimatta siskosi kohtalon.

lTämä todella pysäytti ja järkytti.

Kuinka voisi estää tämmöistä enää tapahtumasta.

Kaikkea hyvää sinulle jatkossa.

Tiedän kuinka syvä suru voikaan olla

t. se joka kysyi kuolinsyytä.:(

Vierailija:

Lainaus:


Vai kuoliko nälkään?Kerro lisää?
Viimeisen vuoden hän oli melkein kokonaan sairaalassa. Viimeisen puolen vuoden aikana hän oikeastaan tajusi tilansa, mutta ei kertakaikkiaan pystynyt parantumaan. Lopulta sydän petti. Painoa hänellä oli kuollessaan 34 kiloa ja pituutta 158 senttiä.ap

Ai että vaikka kuinka laihduttaisi niin ei ole anorektinen? Etkö tiedä että niin siinä yleensä käy että luullaan että ei se minulle tule... Aina vaan vähän ja vähän ja vähän vielä, siinä todellisuuden taju katoaa ja peilistä nähdään vaan läskiä vaikka vaaka näyttää 40kiloa.Vai ei aikuinen nainen voi sairastua vaikka kuinka laihduttaisi. Missä on todellisuuden tajusi?

Miksihän maailma on mennyt niin painoon tuijottavaksi? Jokaisen pitäs olla laiha ja kaunis. Pelottaa oman tytön kasvaminen, ku jo neuvolassa on toitotettu painosta.

Lukemani perusteella voin todellakin sanoa, että anoreksiaan ei aikuinen ihminen sairastu, ellei ole aiemmin ollut syömishäiriöinen. On äärimmäisen harvinaista sairastua siihen laihduttamalla aikuisena. On paljon vaarallisempaa syyttää laihduttajaa anoreksiasta, koska tällainen syyllistäminen voi tehdä laihduttamisen mahdottomaksi ja jopa aiheuttaa lihomista. Lihavuus on tappava sairaus.

t. 32

Loppua 20 %:a ei selitä sosiaalinen ympäristö, vaan lähinnä yksilölliset, sattumanvaraiset kokemukset.

Ap, sinä tai perheesi ette ole syyllisiä siskosi kuolemaan, tuskinpa olisitte voineet tehdä yhtään mitään mikä olisi auttanut.

t. bulimikko

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat