Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pikkusiskoni nukkui pois tasan vuosi sitten 16-vuotiaana

Vierailija

Syynä oli anoreksia.Voi kuinka voisinkin kääntää aikaa muutamia vuosia taaksepäin. Rakastaa pieniä tyttäriänne ja poikianne. Suojelkaa lapsianne pahalta maailmalta.Jonna, kaipaan sinua ikuisesti niin paljon, ettei mikään riitä sitä mittamaan.

" Se, mikä meitä yhdistää on suurempi kuin se, joka meitä erottaa." Ikävä ei koskaan helpota.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Herranjestas.. TEille kun tulisi lihava lapsi niin varmana hylkäisitte sen, eiks vaan? TAi sitten kidutatte lapsenne kamalalla kontrollilla painon suhteen. Ymmärrättekö että ihailette jotain mikä on todella sairasta? Tartutattekote lapsiinnekin tämän väärän ajatuksen kauniista ihmisestä? Mite sitten suu pannaan kun lapsenne kuolee anoreksiaan? Koska se on väistämättä edessä jos te todella näytätte lapsellenne mallia että on kaunista olla anorektisen laiha.

Vierailija

On todella äärimmäisen harvinaista sairastua terveeltä pohjalta (oma henkilöhistoria + sukutausta) aikuisiässä anoreksiaan.

Useiden tutkimusten mukaan ympäristön vaikutus anoreksiaan sairastumiseen on lähes olematonta. Suurimmat vaikuttajat ovat geneettinen perimä ja satunnaiset yksittäiset elämäntapahtumat.Perheen ja muu sosiaalinen ympäristö eivät vaikuta syömishäiriöihin sairastumiseen olennaisesti. Niihin vaikuttamalla ei saada anoreksiaa tai bulimiaa olennaisesti vähenemään.

Vierailija

usein syyllistetään anorektisuudesta, vaikkeivät he ole lähelläkään sitä.

Tällaisen kateellisen panettelun takia suomalaiset lihovat ja kuolevat verisuonet tukkiviin rasvapaakkuihin ja läskin aiheuttamiin syöpiin.Aikuinen ihminen, jolla ei ole koskaan ollut anoreksiaa, ei siihen sairastu, vaikka kuinka laihduttaisi. Älkää siis mollatko laihduttajia!

Vierailija

eräs miehen sukulainen sanoi että syötämme lastamme liikaa ja hänestä tulee läski. minun lapseni on 1kk vanha! kyseinen rouva on sairas, nyt sen vasta ymmärsin =(otan osaa suruusi ap, itsekin entisenä anorektikkona...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat