Seuraa 

Elikkä yhdistelmät jää pieniksi ja nyt tarvittais rattaat, joihin 95 senttinen mahtuu makuulle, kun nukahtaa välillä lenkeillä. Painoa on 13 kg. Jonkinlainen kuomukin ois paikallaan.

Oon kuullut, että Emmalla ois kuomurattaat, joissa on pisin käyttöaika. Mitkähän mahtaa olla kyseessä?

Lisäks oon miettinyt ABC Air Rider-merkkiä ja sitten Emmaljungan EC Sportia. Jos kokemuksia ko. rattaista, niin kertoa saa. Muutkin merkit tietty kiinnostaa, mutta tuo makuupituus on merkittävin seikka.

Koppaa, edes pehmeää en kaipaa, kun on noi yhdistelmät tulokkalle sitten joskus.

Kommentit (4)

eli selkänoja nousee aika korkealle ja kuomukin löytyy. Kirjoitetaankohan se merkki oikein noin? En jaksa tarkistaa, mutta näin tuon tyyppiset rattaat kun viimeksi Lastentarvikkeessa kävin.

makuutilan pituus oli n. 90cm. Olisikohan ollut niin että vanhoissa Brio Flex-rattaissa oli vielä vähän pitempi? Menevät myös tosi pienen kasaan verrattuna yhdistelmiin ja ovat kevyet. Mutta jo ei tarvitse mennä pieneen tilaan, niin vanhat yhdistelmävaunut ovat tosi tilavia (esim. Brio finesse/alumina) ja niitä saa varmaan aika edullisesti käytettynä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli jalkaosa on niin lyhyt, että meillä meni vaihtoon rattaat tuossa 2 vuoden korvilla. Makuutila on liian pieni siis tuon kokoiselle lapselle. Muuten kyllä hyvät rattaat :o)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat