Vierailija

Minulla nyt alkanut kuuri, eka viikko menossa eikä mitään vaikutusta hillitsemään tupakointia! Ärsyttää, kun luulin että jo ekalla viikolla tupakointi loppuu kokonaan, vaikka siis tän ekan viikonhan saa ja ilmeisesti pitääkin tupakoida jonkun verran, muttei mulla edes lientynyt tupakanhimo. Kokemuksia kuurin ottaneilta kaivataan! Onko jotain linkkejä keskustelusivuille, missä kuurilla olevia jakamaan kokemuksia?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta ans olla sen jälkeen, pari viikkoa ja yrjöt lens ku yritti polttaa nyt vuosi ja maistuu yhtä paskalle kun joskus tekee mieli, valitettavasti vaihtunu sikareihin...

Oli polttanut 40 vuotta askin tai kaksi päivässä. Loppui kuin seinään.Eräällä matkalla tosin repsahti, mutta on nyt uudella kuurilla.

Tarkoitushan on, että ensin tupakoidaan normaalisti ja sitten lääke alkaa vaikuttamaan niin, ettei enää tee mieli/pysty polttamaan tupakkaa. Ihmettelen vain, että eikö se tupakanhimo tule takaisin kun kuuri loppuu. Olen lopettanut monta kertaa ja aloittanut monen kuukaudenkin lakon jälkeen uudelleen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat