Vierailija

Meillä olis tässä kohta sukulaispojan synttärit ja oma lapsemme pelkää koiria..

kysyimme onnistusiko jos lapsemme setä ja tämän tyttöystävä (lapsemme kummit) jättäisivät koiran kotiin jottei tule turhaa itkua ja pelkoa pikkuiselle.

Ei käynyt.. koira ei saa joutua kuulemma olemaan yksin yhtään turhaan ja se on heidän vauvansa, eikä kuulemma itku pahasta ole!!

Kiva mennä synttäreille kun tietää ettei lasta voi laittaa hetkeksikään lattialle yms..

Ymmärrän ettei koira tykkää olla yksin ja se on rakas mutta jos vastakkain koira tai kummilapsi synntäreille niin luulisi että ihminen voittaa?!

Mielipiteitä?

Sivut

Kommentit (42)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillähän on perhepiiri täynnä koiria, kaikilla on koirat, mutta kun kaikki eivät oikein osaa tuommoisissa tilaisuuksissa käyttäytyä, niin kyllä koirat laitetaan " karanteeniin" , jos meille olisi vieraita tulossa. Unissakaan en veisi tuommoiseen tilaisuuteen koiraa mukaan oli siellä pelkääviä lapsia tai ei. Kyllä sitä silti saa vahtia.Mitenhän tosiaan käyvät töissä, jos eivät voi koiraa jättää. Omituista.

opetetaan kyllä koirista tykkäämään, koska omiakin aijon hankkia kun isompi, mutta en viitsi synttäri juhlia pilata kokoaikaisella itkulla ja kantamisella. Ei ole kovin nuoria (vajaa 30.v)

No ei välttämättä hyvä jättää menemättä kun täti haluu nähnä meijän muksun, ja he menevät kuulemma samaan aikaan kun muut.. (isovanhemmat yms..) olis ollu kiva nähä kaikki ja vähemmän vaivaakin olis jos kaikki samaan aikaan paikalla, yhdet kahvitukset yms..

Jos lapsesi todella juhlissa pelkää koiraa ja vain itkee koko ajan sylissäsi, eivätköhän muut juhlijat tajua ihmetellä, miksi lapsesi kummien koiran pitää heilua juhlissa vapaasti. Eli juhlissa nämä koirahullut taitavat joutua noloon tilanteeseen sukulaisten silmissä.

menemme yöksi ja asiasta on erikseen sovittu. En myöskään ole kauhean ihastunut siitä, että koiralliset sukulaiset tulevat meille koiransa kanssa. Vaikka meidän koira on kiltti eikä ole koskaan tapellut kenekään kanssa, kaksi koiraa samassa huushollissa, toisen koiran omalla reviirillä on aina riski. Meidän koira on luonteeltaan rauhallinen ja tuo levollisuutta kotiin, mutta esim. yhden sukulaisperheen koira on arka ja kulkee koko ajan neuroottisen oloisena pitkin seiniä. Koira on eläin, ei ihminen. Eli ap:n alkuperäiseen aiheeseen palatakseni, mielestäni parin arvomaailma on persiillään, jos pienen lapsen hyvinvoinnin kustannuksella ei voida yhtään joustaa.

Matkaa synttäreille on n45min että kaukaa eivät tule.. ja oman 1v lisäksi on sankari 2v ja poika 4v sekä toinen juhlija vajaa 2 ja mahdollisesti pieni vauva.

Ja tosiaan ehdotettiin että jos olisi pihalla ja leikkiisi esim. tämän 4v kanssa, mutta ei käy koska sehän ei ulkona kuulemma ole, eikä suostu myös toisen huoneeseen laittaa koska koirasta ei ole mukavaa siellä olla.

saas nähdä kun heidän oma lapsi nyt kohta syntyy niin tajuaako että olisi ehkä voinut toimia jotenkin erilailla?

Ja tosiaan tilanne on se että koira joutusi olemaan yksin 2-3 tuntia, mutta tuntikin turhaa on liikaa heidän mielestä!! Eli se on turhaa että lapsemme pääsisi muiden sukulaislasten ja tottakai aikuisten kanssa juhlimaan samaan aikaan. Ja kun on vielä niin pieni niin ei voi selittää edes että turha pelätä koiraa.. Ollaan itse silittää koitettu yms.. mutta ei auta!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat