Vierailija

kai nyt kaikki yli 20v tietää tuon jos vähänkin fiksu on.

Kommentit (7)

Tunnen ovulaation "ennakko-oireet" hyvin selvästi. Neljä päivää ennen ovista ja yksi vrk oviksen jälkeen ei yhdyntöjä (tai kortsu käyttöön). Kun olemme raskautta toivoneet, on touhuttu myös oviksen aikoihin. Lopputuloksena neljä alkanutta raskautta. Kaikki raskaudet siis suunniteltuja ja seurausta oikeasta ajoituksesta. Meillä tämä keino toimii erinomaisesti. Halpa ja mutkaton keino.

kaikki jotka sitä käyttää varmaan tiedostaa riskit! Jokainen voi varmaan päättää omalta osaltaan millaisen riskin on valmis ottamaan...

että netissäkin on sivustoja, joissa puhutaan "luonnonmukaisesta ehkäisystä, täälläki non keskusteluja aiheesta, että jos varmoja päiviä käyttää oikein ja bongailee ovislimoja jne. niin se olisi ihan hyvä ehkäisykeino.Haluan vain niillekin tyypeille, jotka ovat perehtyneet varmat päivät-ehkäisyyn korostaa, että itsekin bongasin kyllä kaikki oviksen merkit jne ja homma toimi pari vuotta, mutta silti tulin raskaaksi, ilman mitään hutilointia.

niin vaan sitten kerran ei toiminutkaan. Yhdyntä kp 8, siitä vasta kolmen päivän päästä selkeät ovisoireet, mutta niin vaan olin raskaana. Ja se hedelmöittyminen alkuraskauden ultran mukana tapahtunut silloin aikaisemmin, eli ilmeisesti jostain syystä siellä oli palloillut joku munasolu sitten kuitenkin.Ja ap:lle vauva ei ollut mikään katastrofi (siis tiedoksi kakkoselle), oli meidän kolmas vauva. Hormonaaliset ehkäisyt ei käy, joten tuo oli meidän ehkäisyä, kun lapsiluku ei ollut vielä täysi.Tein tämän aloituksen vain siksi, että yhdessä ketjussa taas hehkutettiin kuinka varmat päivät ja keskeytetty yhdyntä toimii...Halusin vain kertoa, että varmat päivätkään eivät aina toimi, vaikka kuinka bongaisi limat sun muut.

EI TOIMI!!!!Elkää käyttäkö sitä ehkäisykeinona, varsinkaan jos olette helposti sikiäviä ja vauva ei ole 100 % tervetullut.T: 5-viikkoisen varmojen päivien tuotoksen äiti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat