Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pissaatko samalla kun käyt suihkussa?

Vierailija

Sivut

Kommentit (57)

Vierailija

Ettekö voisi käydä vessassa ennen kuin menette suihkuun? Ja se on totta että se kusen haju pinttyy, ehkä ette vain itse sitä enää huomaa... : /

Vierailija

sanotte pienille lapsillenne, kun rupeavat aina suihkussa/saunassa käydessä vinkumaan, että pissattaa..!? Lähdettekö viemään aina ja joka kerta toiseen päähän taloa vessaan, jos ei pönttö ole suihkun lähellä? Kyllä mellä on pojat suorastaan opetettu siihen, että siihen lattiakaivoon saa pissata.Entäs jos vaipattomalla/vaipallisella lapsellanne tulee pissavahinko suihkussa käydessänne?

Vierailija

Mutta sitten kerran vahingossa vähän lirahti, eikä mitään katastrofia tapahtunut, joten nykyään ihan rauhassa kuseskelen suihkussa.

Vierailija

Ja oottehan huomanneet että useissa suomalaisissa elokuvissa kustaan suihkussa.siis se on täysin tavallista ja yleistä.

yök yök, eikö teillä ole vesivessaa??? kyllähän ulkohuussi tai kuivakäymälä on paljon normaalimpia kuin vesivessa. näin se ihminen erkaantuu alkuperästään.Vierailija

Kusi vaan vähän tuhdimpaa, mutta siinähän se suihkussa laimenee. Meillä on muovimatto kylppärissä, joten mihinkään kaakeleihin ei ole hajuja jäämässä. Ja viemäri on ihan sama kuin vessänpöntölläkin ja lavuaarilla, johon pestään vauvojen kakat. Ja pesukoneella jossa housuun kakatut vaatteet pyörii. Niin ja meilläkään ei lapset vedä vessaa, joten varsinainen lemulähde lilluu vessänpöntöissä. Eikä suihkussa pissimisellä ole minusta mitään tekemistä käytöstapojen kanssa, ei sitten mitään!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat