Vierailija

Meillä lapset syövät puuron asemasta jugurttia kaurahiutaleiden kera. On oikein niiden herkkua. Onhan jugurtti tietty sokerista, mutta muuten ei juoda mehuja eikä syödä paljonkaan piilosokeria. Toinen bravuuri on syödä hiutaleita maidon kera. On kuitupitoista ja terveellistä sekä ennen kaikkea nopeaa ja helppoa ja lapsista hyvää.

Sivut

Kommentit (40)

vieläkin monipuolisempaa kuin kaura :-) ja taapero tykkää.Kun sekoitatte vielä GEFILUS jugurttiin, niin tulee vielä paremmaksi pienelle masulle!!!!!!!!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voisi nyt sitten kertoa, mitä myrkkyjä kaurahiutaleissa muka on. Olisi myös kiinnostavaa tietää, miten nämä " myrkyt" katoavat keitettäessä. Jos kerran asia on kuten biologi sanoo, ei pitäisi väittää, että kyseessä on uskon asia, vaan kertoa kylmät faktat.

että biologi on kuullut asian urbaanilegendana, mutta kun hän kertoo sitä eteenpäin, se kuulostaa tieteelliseltä tosiasialta.Missään ei ikinä ole väitetty, että sataprosenttisissa kaurahiutaleissa olisi minkään valtakunnan terveysriskejä. Ainoa väite, jonka olen kuullut, on se, että herkkävatsaisten ei tule syödä raakoja kaurahiutaleita. Tämä ymmärrettävästi pitää paikkansa.

mutta biologiystäväni minulle asian selitti, mutta koska en ole biologi, en osaa selittää sitä teille muuten kuin, että keittmättömiä hiutaleita ei pitäisi syödä

biologi

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat