Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

*Irc-galleria*: VICTORIA BECKHAM!!!!

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Miksi tällä palstalla aina käy niin, että joku tekee aloituksen mistä tahansa aiheesta, ja jo pian ihmiset haukkuvat toisiaan. Ja kehuvat itseään.Onko teillä noin huono itsetunto vai mikä on?Aikuistukaa. Muutenkin kuin rypistymällä (haapan)naamoistanne.

Vierailija

En yhtään miestä ole vielä tavannut, jonka mielestä tuollaiset isot silikonihuulet olisivat seksikkäät. Naurettavat ne on, hyi...

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


ps:tuollaiset huulet luultavasti tuntuisivat suudellessa aika hyvältä...

voisin antaa suukon ;).... jos toisenkin


tuota en olisi välttämättä halunnut tietää!!! Oletko lepakko läps? (vai mies)Vierailija

Perus av mamman tunnus merkkejä en tunnusta täyttäväni:eli: katkera ja kateellinen,vaan pystyn myöntämään että muut ihmiset todella voivat olla itseäni kauniimpia ja parempia ihmisiä,eikä minun tarvitse heitä sen takia mollata omaa itsetuntoani kohottaakseni,tällaiseksi minut on luotu ja tyydyn siihen.

terv taas:Amarettocola

Vierailija

Että kaikki, jotka eivät ihaile itsensä paljastelua internetissä, ovat kateellisia, koska ovat itse rumia eivätkä siksi voi paljastella itseään? Uskotko siis vakavissasi, että jokainen nainen pohjimmiltaan haluaa paljastella itseään? Kannattaisi varmaan hankkia joku aivotoimintaa kehittävä harrastus. Bimbous saattaa olla seksikästä monen miehen mielestä aluksi, mutta harvan mielestä pitemmän päälle.

Vierailija

Laittakaapa itse kuvanne tänne kun noin innokkaasti toisia haukutte,sanoisin että KATEELLISTEN PANETTELUA!!!!!!!!!!

terv:Amarettocola

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat