Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten IHMEESSÄ saisin siivottua kotimme, hirveästi tavaraa ja roinaa joka paikassa :o(

Vierailija

Ja minulla ei koskaan sellaista aikaa että saisi keskittyä siivoamaan, mies päivät töissä ja illat tekee remonttia ja todellakin siis joka paikka tursuaa roinaa. Paljon on tarpeellista mutta paljon on myöskin turhaa, mutta mikä pahinta, kaikki mullin mallin ja sekaisin, koko koti on niin kamalassa kunnossa etten tiedä mistä yrittäisin aloittaa ja mistään ei tahdo tulla mitään :((( Ahdistaa tämä sekamelska kamalasti!

Kun saisin siivottua koko kodin perusteellisesti niin alkaisi oma päänuppikin olla paremmin järjestyksessä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan..

Kommentit (14)

Vierailija

mitä ihmiset pyytää Pelastusarmeijaa hakemaan kodistaan - käytetään ilmaisena "kaatopaikkapalveluna", eikä ajatella ollenkaan, että kysymys on siitä että oikeasti haettavat tavarat tulisi mennä muiden hyödyksi.Vedin vähän nopeasti hernettä nenään tuosta romu-sanasta, sori, johtuu siitä että tiedän ystävän kautta näistä roskiensanoudattajista. Ei tokikaan tarvitse pöytähopeita olla ;)

Vierailija

ja sit joka päivä siivoat esim. 15 minuuttia niin paljon kuin kerkeät vaan kyseistä huonetta. ota oikein kellosta aikaa. tai sit yksi kohta kyseisestä huoneesta kuten kaappi, laatikko, tietsikkapöytä jne. yllättävän tehokasta. sunnuntai tai viikonloppu jätä toki lepoa varten.kaikkea ei saa varmaan viikossa valmiiksi, mutta pikkuhiljaa koti alkaa näyttää paremmalta.

Vierailija

Luin tänään jostain että kierrätyskeskuksia sun muita tosiaan käytetään ilmaisina kaatopaikkoina. Jossain lastissa oli mm. ollut neljän lampaan teurasjätteet. Huh huh.

Vierailija

ENSIN päätä päivämäärä, vaikka 3 viikon päähän, ja merkkaa se kalenteriin.sitten päätä paikka, johon alat kasata turhaa tavaraa. jos teillä on pois menevä sänky, tuoli, pöytä tms niin siinä on hyvä paikka, jos ei ole niin valitse joku nurkka (vaikka olohuoneesta koska kasa tulee olemaan siinä vain 3 viikkoa).ala kerryttää kasaa! tee 15 minuutin pyrähdyksiä, laita munakello soimaan. päätä että 15 minuutissa löydät kasaan 27 turhaa vaatetta, 25 turhaa kirjaa, 30 turhaa astiaa tms. kunhan määrään ajan ja määrän, ja sitten liikettä niveliin! koko perhe mukaan kilpajuoksuun kellon kanssa! myös roskiin meneviä voi kerätä samalla periaatteella.kun määräämäsi päivämäärä lähestyy niin soita paikallisen pelastusarmeijan noutopalveluun että tulevat hakemaan rojukasasi pois.

Vierailija

joskus mietin, että voi kun olisi joku, jonka kehtaisi pyytää avuksi ja auttaa sitten vastapalvelukseksi joko siivouksessa tai jossain muussa. mutta ei tänne kyllä kehtaa ketään pyytää... :S

Vierailija

Ollaan muuttamassa kohta myös, joten on pakko alkaa karsimaan ja järjestelemään. Mutta kun sitä on ullakot ja varastot täynnä, ja kaikki pitäisi siivota. Ja tuo on ihan totta, että oma pääkin tuntuu järjestyvän kun on talo puhdas ja kaikki järjestyksessä.

Vierailija

paskakasoista!Tajuatteko ollenkaan paljonko niillä menee aikaa ja rahaa hakea ja setviä teidän jätteitänne. Niistä ei ikimaiilmassa saa sellaista rahallista arvoa, että korvaisi heidän työn. Saatika että saisivat siitä rahaa hyvään tarkoitukseen.Viekää paskanne kaatopaikalle, älkääkä kuormittako sillä ketään!!!!!!

Vierailija

Lainaus:

paskakasoista!Tajuatteko ollenkaan paljonko niillä menee aikaa ja rahaa hakea ja setviä teidän jätteitänne. Niistä ei ikimaiilmassa saa sellaista rahallista arvoa, että korvaisi heidän työn. Saatika että saisivat siitä rahaa hyvään tarkoitukseen.Viekää paskanne kaatopaikalle, älkääkä kuormittako sillä ketään!!!!!!
vaan itselle tarpeetonta tavaraa. itse olen kerännyt edellisessä viestissäni kuvailemani kaltaiseen "romukasaan" esim. lasten sängyn, ehjiä astioita, koneita, esim leivänpaahtimia (toimivia), leluja, ehjiä mutta tarpeettomia vaatteita jne.en siis tarkoittanut jätettä. yritin tuoda tämän ilmi toteamalla että myös roskiin meneviä asioita voi kerätä käyttämällä ajastin-systeemiä. roskiin menevät heitetään luonnollisesti roskiin, ei lahjoiteta pelastusarmeijalle.

Vierailija

Se on nääs hyväntekeväisyyttä, ja tarvitsevien auttamista. Kyllä minä lahjoittaisin hyväkuntoista tavaraa kierrätykseen. Kyllä se jollekin tulee tarpeeseen ihan varmasti.

Uusimmat

Suosituimmat