Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katellista - eli jos teillä itsellä olisi rahaa paljon niin voisitte käyttää sen itsekin hoitajiin yms. Mutta kun ei ole - niin täällä arvostelette sitten niitä joilla tähän on mahdollisuus. Hohhoijakkaa..

Ei sun tarvii täältä kysellä, ei täällä kukaan tunne sua niin hyvin että voisi rakentavasti kertoa mitään. Ole ylpeä lapsistasi, tee omat ratkaisusi, ja nauti elämästä! Onnea lapsiperheen arkeen :)

äiti eikä lapsi tai nyt lapset. Heillähän on lehtijuttujen mukaan aina tuttu hoitaja, äiti, isä, päiväkoti tai isovanhemmat. Niin kai on useimpien meidän lapsillakin. JOtkut (P-N myös) vaan jaksavat käsittämättömästi häärätä kaikkea muutakin, kuin vain lastenhoitoa. Suurin osa palstalaisista varmaan vetää mieluiten lonkkaa kaiken vapaan ajan ja tuntuu kummalta, että joku äiti jaksaa niin paljon.

Tai sitten on pitkät päivät jollain hoitajalla :(. Ei tuollainen tahti, jossa ei olla edes viikkoa samassa paikassa, voi olla hyväksi lapselle!

Onpa tosi hienoa, että Piitu " jaksaa" ottaa " Otiksen" Brysseliin mukaan, istuu koneessa ja sitten jossain EU:n lastenhoitolassa loppuajan!En tajua, miksi niitä vauvoja pitää pykätä tuollaisella tahdilla, kun ei edes viitsitä paneutua heidän ainutlaatuisiin ja tärkeisiin vuosiin pieninä ihmisinä.

Oli muistaakseni sitä mieltä, että yhteiskunnan ei pitäisi maksaa työttömille sellaista, mihin ei kaikilla työssäkäyvilläkään ole mahdollisuutta, kuten esim. kännykät, lomat, hesari tai lehtitilaus, leffaliput. Olen ihan samaa mieltä, työssäkäynnin pitäisi olla aina houkuttelevampaa.

JOs tavallinen keskituloinen/pienituloinen joutuu punnitsemaan tarkkaan onko varaa esim. lehtitilaukseen tai leffalippuihin, miksi työttömän pitäisi saad se kuin " manulle illallinen" . ON vaan hyvä että joku uskaltaa sanoa asioita ääneen ja kiinnittää asioihin huomiota kritiikinkin ja leimautumisen uhalla.Nythän demarit puuhaa sitä, että sossusta saa digisovittimen...

Piitun mielessä liikkuu vain se, että miten päästä seuraavalle kaudelle mepiksi. Ja lapsethan ovat hyvä keino pysyä julkisuuden valokeilassa. Eiköhän kohta pukkaa naistenlehtien haastatteluja, joissa Piitu kertoo, miten yhdistää suurperheen ja meppiyden... Heh heh.en voi sille mitään, että Piitu ei saa multa yhtäkään sympatiapistettä. En voi unohtaa hänen taannoisia " köyhät kykkyyn" -lausumiaan, joiden mukaan työttömillä ei pitäisi olla oikeutta esim kännykkään tai lomiin.

Turha sitä kenenkään on kadehtia jos Piitulla on varaa palkata lapsilleen hoitaja, eihän tälläkään palstalla ole luvallista kadehtia hoitovapaata viettävää mammaa joka elää miehensä rahoilla. Kun jotkut joutuu kuitenkin menemään töihin heti kun vanhempainvapaa päättyy.

Muuten en arvosta Piitua, muistan myös nuo " köyhät kyykkyyn" lausunnot.

mutta ura on kuitenkin niin tärkeä, että sitä ei voi jättää hetkeksikään. Onneksi hänellä on hyvät tukiverkostot, ilman niitä ei onnistuisi.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat