Mitä mieltä olet P-N Kaupista äitinä?! On uskaltanut tehdä rohkeita ratkaisuja - vaatii luonnetta se.

Vierailija

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Katellista - eli jos teillä itsellä olisi rahaa paljon niin voisitte käyttää sen itsekin hoitajiin yms. Mutta kun ei ole - niin täällä arvostelette sitten niitä joilla tähän on mahdollisuus. Hohhoijakkaa..

Vierailija

Ei sun tarvii täältä kysellä, ei täällä kukaan tunne sua niin hyvin että voisi rakentavasti kertoa mitään. Ole ylpeä lapsistasi, tee omat ratkaisusi, ja nauti elämästä! Onnea lapsiperheen arkeen :)

Vierailija

äiti eikä lapsi tai nyt lapset. Heillähän on lehtijuttujen mukaan aina tuttu hoitaja, äiti, isä, päiväkoti tai isovanhemmat. Niin kai on useimpien meidän lapsillakin. JOtkut (P-N myös) vaan jaksavat käsittämättömästi häärätä kaikkea muutakin, kuin vain lastenhoitoa. Suurin osa palstalaisista varmaan vetää mieluiten lonkkaa kaiken vapaan ajan ja tuntuu kummalta, että joku äiti jaksaa niin paljon.

Vierailija

Tai sitten on pitkät päivät jollain hoitajalla :(. Ei tuollainen tahti, jossa ei olla edes viikkoa samassa paikassa, voi olla hyväksi lapselle!

Onpa tosi hienoa, että Piitu " jaksaa" ottaa " Otiksen" Brysseliin mukaan, istuu koneessa ja sitten jossain EU:n lastenhoitolassa loppuajan!En tajua, miksi niitä vauvoja pitää pykätä tuollaisella tahdilla, kun ei edes viitsitä paneutua heidän ainutlaatuisiin ja tärkeisiin vuosiin pieninä ihmisinä.

Vierailija

Oli muistaakseni sitä mieltä, että yhteiskunnan ei pitäisi maksaa työttömille sellaista, mihin ei kaikilla työssäkäyvilläkään ole mahdollisuutta, kuten esim. kännykät, lomat, hesari tai lehtitilaus, leffaliput. Olen ihan samaa mieltä, työssäkäynnin pitäisi olla aina houkuttelevampaa.

JOs tavallinen keskituloinen/pienituloinen joutuu punnitsemaan tarkkaan onko varaa esim. lehtitilaukseen tai leffalippuihin, miksi työttömän pitäisi saad se kuin " manulle illallinen" . ON vaan hyvä että joku uskaltaa sanoa asioita ääneen ja kiinnittää asioihin huomiota kritiikinkin ja leimautumisen uhalla.Nythän demarit puuhaa sitä, että sossusta saa digisovittimen...

Vierailija

Piitun mielessä liikkuu vain se, että miten päästä seuraavalle kaudelle mepiksi. Ja lapsethan ovat hyvä keino pysyä julkisuuden valokeilassa. Eiköhän kohta pukkaa naistenlehtien haastatteluja, joissa Piitu kertoo, miten yhdistää suurperheen ja meppiyden... Heh heh.en voi sille mitään, että Piitu ei saa multa yhtäkään sympatiapistettä. En voi unohtaa hänen taannoisia " köyhät kykkyyn" -lausumiaan, joiden mukaan työttömillä ei pitäisi olla oikeutta esim kännykkään tai lomiin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat