Seuraa 

kun on tottunut pulloon...Annamme osittain lisämaitoa ja aina vain lyhyen aikaa tissillä viihtynyt poika 2,5 kk ei enää välitä tissistä oikein lainkaan. Parhaan herumisen pari ekaa minuuttia ehkä mutta sitten kiinnostus lopahtaa ja kiitos ei enää...Saako millään tissiä houkuttelevammaksi? En haluis tissistä luopua ihan kokonaan ennenkuin pakko...etenkään yösyötöistä. Mutta huomattu on ettei tissimaidolla pysy masu täynnä lainkaan yhtä kauaa kuin pullosta.Pelkään että oma maito todella loppuu pian! Kokonaan pullosta emme voi luopua (en jaksa nyt selittää miksi)

Kommentit (3)

Heti kun vauva irrottaa otteensa tissistä vaihdat vauhdilla toiselle tissille. Ja kun irrottaa, niin taas takaisin toiselle tissille... Ja tuota tissin vaihtelua kunnes on masu sen verran täynnä etumaitoa, että jaksaisi imeä toisesta tissistä rasvaiset takamaidotkin...En ole itse kokeillut, kun ei ole (vielä ainakaan) ollut tuota ongelmaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

3kk ikäinen vauva aloitti kamalat rintahuudot ja lopulta tilanne paheni niin ettei huolinut rintaa enää ollenkaan. Nyt lypsän maitoa noin puolet pvän määrästä ja loput annan sit korvikkeena. Yritän pitää maidontuloa näin yllä vaikka vauva ei enää rintaa imekään niin saapahan pullosta ainakin vielä vähän aikaa tissimaitoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat