Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kertokaa kokemuksia Vuokatin Katinkullasta ov.

Vierailija

Viikko pitäis saada kulumaan, mukana on pari alle kouluikäistä ja muutama koulikäinen. Onko lapsille mukavaa ohjelmaa, nettisivut todella epämääräiset.

Ja Kaijaanilaiset vois suositella läheltä jotain muitakin mielenkiitoisia paikkoja missä kannattas käydä, Sotkamon hautausmaalle täytynee mennä sukuhautoja lueskelemaan.

Kommentit (10)

Kajaanista löytyy tekemistä, linnanraunioilla on kiva käydä seikkailemaassa, liikennepuistossa ajelemassa. Paltaniemellä on hyvä uimaranta lapsille, matalaa riittää väsymiseen asti ;)Sotkamossa on Hiidenportin kansallispuisto, siellä voi käydä vähän kävelemässä ja lasten iästä riippuen vaeltaa koko reitinkin. Jossain Laakajärven suunnalla on biisonitila. Erilaisia elämysmatkoja ja -retkiä voi kysellä vaikka Sotkamon turisti-infosta.Vuokatissa on ratsastuskoulu ja muuta urheilupuuhaa Urheiluopiston yhteydessä, samoin hiihtoputki. Vuokatinvaaralle pääsee (ainakin on päässyt) tuolihisseillä, sekin voi olla retkenä kiva kokemus.Venäläisiä on ruuhkaksi asti yleensä uuden vuoden tienoilla.

On tykätty. Syömässä kävimme Vuokarin Urheiluopistolla: todella hyvä ruoka. Hmmm...Onkohan Kajaanissa vielä R-collectionin tehtaanmyymälä? Jossain vaiheessa talvella kuulin venäläisten ryntäyksestä Katinkultaan, mutta en tiedä, onko heitä joka vuodenaikaan.

meillä tosin lapsi vasta 2v mutta silti. siellä on puhalla leikkipaikkaa ja sisällä rossossa kans. kylpylä on ihana! myös keilaus ja sulkis jees. keilaamaan voi mennä myös siihen kylpylän viereen, jossa on muistaakseni halvempaakin.hyvät pururadat löytyy kans. Meillä oli huoneistossa netti joten se varmaan viihdyttää kouluikäsiä. siellä on myös maksullinen lastenhoitopaikka pienemmille. käykää tsekkaan ne laskettelurinteet, siellä on varmaan hienot maisemat ilman luntakin

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat