Seuraa 

Kertokaapa hyviä tai mielellään loistavia kauppoja netistä tai pääkaupunkiseudulta mistä etsiä lastenhuoneeseen lappua, mattoa, tauluja, tilpehöörejä, päiväpeittoa, tyynyjä?!? Kaikkea mielestänne ihanaa! Ei samoja paria tylsää vaihtoehtoa mitä on marketit pullollaan! Kiitos!

Kommentit (5)

Näistä löytyy jotain:Bam-Bami (Kämp), Sisustusnalle, Papagena (Etelä-Espa), White on White (Bulevardilla) ja Annansilmät-Aitta (lasten rottinkikalusteet). Taitaa olla vain niin, että yleensä ei löydy yhtä kauppaa, josta lasten sisustustavaroita ja huonekaluja löytyisi valtoimenaan, vaan aina täytyy katsastaa useampi liike läpi.Netissä on vielä tälläinen paikka (pienten lasten huoneisiin kankaita): http://www.pupujussikat.fi/. Näitä löytyy myös AT lastenturvasta (Vantaan Varisto).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aivan ihania juttuja. Jotenkin sitä vaan haluaisi päästä hipelöimään tuotteita ennen ostopäätöstä. Tietääkö kukaan mistä löytyisi lasten " sisustusmaailma" missä olisi paljon valikoimaa ja pääsisin käsin koskemaan tuotteisiin ja mielellään saisi kaiken tarpeellisen saman katon alta?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat