Lastenhuoneen sisustus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kertokaapa hyviä tai mielellään loistavia kauppoja netistä tai pääkaupunkiseudulta mistä etsiä lastenhuoneeseen lappua, mattoa, tauluja, tilpehöörejä, päiväpeittoa, tyynyjä?!? Kaikkea mielestänne ihanaa! Ei samoja paria tylsää vaihtoehtoa mitä on marketit pullollaan! Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija

Näistä löytyy jotain:Bam-Bami (Kämp), Sisustusnalle, Papagena (Etelä-Espa), White on White (Bulevardilla) ja Annansilmät-Aitta (lasten rottinkikalusteet). Taitaa olla vain niin, että yleensä ei löydy yhtä kauppaa, josta lasten sisustustavaroita ja huonekaluja löytyisi valtoimenaan, vaan aina täytyy katsastaa useampi liike läpi.Netissä on vielä tälläinen paikka (pienten lasten huoneisiin kankaita): http://www.pupujussikat.fi/. Näitä löytyy myös AT lastenturvasta (Vantaan Varisto).

Vierailija

Aivan ihania juttuja. Jotenkin sitä vaan haluaisi päästä hipelöimään tuotteita ennen ostopäätöstä. Tietääkö kukaan mistä löytyisi lasten " sisustusmaailma" missä olisi paljon valikoimaa ja pääsisin käsin koskemaan tuotteisiin ja mielellään saisi kaiken tarpeellisen saman katon alta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat