Seuraa 

Lapsi on ripuloinut koko päivän ja syönyt huonosti. Juonut suht ok mutta illalla oli jotenkin flegun oloinen. Tietty voi olla väsynyt mutta...aina arveluttaa.

Kommentit (6)

Itsellä esikoinen oli illalla vähän väsynyt mutta aamulla ei pysynyt jaloillaan ja oli tosi pahasti kuivunut, kuopuksella ei mitään päällepäin näkynyt mutta verikokeessa selvisi paha kuivuminen. Molempia tankattiin sairaalassa.

Kannattaa olla tarkkana ja käyttää varmuuden vuoksi terkkarissa, lääkäri osaa katsoa ihosta ja limakalvoilta kuivumisen.

En halua mitenkään pelotella mutta meillä ROTA-virus kyllä säikäytti pahasti, 4 päivää sairaalahoidossa ja minä luulin alkuun kun 2 päivää ripulia että normaali tauti.

lapseni ollessa rajussa ripulissa ja oksennustaudissa, hän vain makasi koko päivän tuolloin oli kuumettakin 40 ja ylikin. Oli todellakin ihan poikki. Makasi vaan. Mikään ei pysynyt sisällä ja silti ripuloi kokoajan. Muistaakseni lääkäri kiinnitti huomiota silmiin (ilmeisesti painuvat jotenkin syvemmälle?). Vatsaa kokeili myös. Löysin tuolta tämmöisen sivun jossa kerrotaan aika hyvin, käy lukemassa www.uku.fi/laakekasvatus/3,25.htmSori, en osaa linkittää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin kokeilemassa ihoa, ei jäänyt rypylle. Nyt ei ole ripuloinut 3 tuntiin että ehkä siellä jotain nestettä on.Mä inhoon näitä ripuli/okse tauteja!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat