Seuraa 

http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.htmlAika hupaisa juttu. Onkohan tämä linkki täällä paljonkin pyörinyt? Ite olen ollut pimennossa ja tämä tuli ihan uutena mulle...Mutta katellaan. Aika todennäköistä, että jompikumpi se on kuitenkin... :)

Sivut

Kommentit (30)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkee sitä... Tuon hienon taulukon mukaan tyttö olisi tulossa. En oikeasti tiedä kumpi on tulossa, mutta poikaa olen tässä odotellut. Näkee sitten, kun ulos tulee. En nimittäin oikeasti edes halua tietää etukäteen, se kun on ihan se ja sama, kumpi tulee, kunhan tulee ja mielellään terveenä, jos mahdollista.

ja pikkusisko olis nyt taukukon mukaan tulossa. Itsellä oli alussa ihan poikaolo mutta nyt kun mies oli vahvasti sitä mieltä että vauva näytti ultrassa ihan tytöltä :) niin itsekin alan olla sitä mieltä... Saas nähdä!

Minunkin sukupuoli meni ihan oikein, samoin siskoni.

Esikko meni ihan oikein eli poika. Tyttöö veikkaa nyt samoin teki ennustaja elli ja vielä päivä jolloin syntyisi osui aikasta lähelle nykyistä la:a :) Saappa nähä sitten!

Ainakin esikoinen meni oikein :DNyt olis sitten tyttö saamassa pikkuveljen. Noh, en paa pahakseni. Vaikka mitäs mä nyt kaikille noille miljoonille tyttöhepenille teen!! :D

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat