Vierailija

täällä tuntuu jokainen kirjoittavan itsestäänselvyytenä, että jos on väsynyt, tai jos on menoja tai huvittaa mennä miehen kanssa vaikka kylpylään,lapset laitetaan tietty hoitoon. Mikähän meillä on mennyt pieleen, kun ei ole mitään hoitoja olemassakaan?

Sivut

Kommentit (27)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi on yökylässä noin 4 kertaa vuodessa ja aina hoitajien omasta pyynnöstä! Esim vanhempani pyytävän ainakin kerran kuussa lasta mummolaan viikonlopuksi!

Jos mummit on matkoilla tai niillä on menoa, niin otetaan hoitaja kotiin, joku kummi, äidin serkku, täti tai vaikka vanha puistotäti. Valinnanvaraa on kunhan vain verkoistoituminen on hoidettu kuntoon!

ei ole löytynyt hoitajaa. Ihan lähistöllä asuva ystäväni kokeili kaupan ilmoitustaulua, ja saikin mukavasti neljä¨vastausta. Kaksi sellaista teiniä, joita ei sitten voinut ajatellakaan ja kaksi alkoholisoitunutta vanhempaa naisihmistä. 10

Siskot ja veljet asuu kaukana ja yhdelle joka asuu lähellä en antaisi valitettavasti edes koiraa hoitoon, eikä hän kyllä haluaisikaan. Vaihtoehdot on pikkuisen vähissä. Mutta eipä siinä mitään, ehkä sit 10 v päästä menemme kahdestaan jonnekin.Vierailija:

Lainaus:


Kysypä ensin vaikka lastenne päiväkodissa/koulussa käyviltä harjottelijoilta. Seuraavaksi naapureilta, kummeilta, lasten ystävien vanhemmilta, sisaruksiltanne. jos he eivät voi tulla, niin kysy heiltä suoraan tietävätkö ketään joka voisi joskus tulla teille hoitamaan lapsia. Älä tyydy siihen vastaukseen että eivät itse voi tulla, vaan kysy sitten ketä suosittelisivat. Jos naapurissanne asuu lapsiperhe jolla käy hoitaja, kysy häneltä pääsisikö teillekin joskus. Kysy omilta siskoiltanne ja veljiltänne. Laita kaupan seinälle ilmoitus että haette hoitajaa. Tai katso vaikka työvoimatoimiston sivuilta paikkoja hakevien ilmoituksia. Vaihtoehtoja on lukemattomia!
Ja jos ei lapselle sopivaa tai mieleistä hoitajaa lähipiirissä ole, niin onhan Mannerheimin lastensuojeluliiton yms järjestöjen kautta saatavilla luotettavia lastenhoitajia. On ihan omasta aktiivisuudeta, ja tietenkin lasten luonteesta kiinni, miten hoidon saa järjestymään. Ja vaikka lapsi vierastaisikin alussa uutta hoitajaa, niin aika pian tutustuvat, ja onhan lapsillekin juhlaa, kun joku aikuinen keskittyy ihan täysin leikkimään, pelaamaan, lukemaan jne sen sijaan, että tekee sata ja tuhat muuta asiaa samalla siinä sivussa, niinkuin itse joutuu kotona ollessaan tekemään.

Kun tyttö menee nukkumaan, olemme kahestaa. Tulee sekin päivä, että tyttö menee jonnekkin omasta tahosta ja sitten voimme mekin mennä tai nukkua, ihan miten vaan. Lapsi on hetken pieni ja se aika pitäisi malttaa olla hänen kanssa. Valvottavat lapset ovat erikseen ja silloin olis hyvä kun saisi hetken nukkua, jotta jaksaa.

Paitsi klo 23 - 8 välisen ajan kun vauva nukkuu. Tosin mekin nukutaan silloin :)Muutaman kerran ollaan pyydetty vauvan mummoa ja pappaa hoitamaan lasta, mutta heilläkin on omat kiireensä joten ei viitsi kovin usein vaivata heitä.

Kertaakaan en ole saanut lapsia hoitoon 5 vuoden aikana. Niinpä sitten kahdestaan ei sitä aikaa vietetäkkään, muulloinkun silloin ku lapset on nukkumassa. Mut on sekin jo jotakin:)

Illalla lasten nukkuessa vietetään laatuaikaa.

Vuorotellen mennään kavereiden kanssa ulos, mutta sitäkin aika harvoin. Ei meillä kai sitten ole tarvetta ottaa etäisyyttä perheeseen, vielä?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat