Vierailija

Mies on työtön ja minä opiskelija. Ongelmana on että hän lähtee 1-2 kertaa viikossa luuserikavereittensa kanssa juopottelemaan. Haluaisin potkaista äijän pihalle tuosta hyvästä (aina lupailee olla juomatta/olla juomatta paljon/ettei mene kavereille/että tulee ajoissa/että ei enää koskaan juo-kaikki tuo on paskapuhetta)

Helppohan mun olisi potkaista äijä,mutta meillä on 2 alle kouluikäistä lasta, enkä halua jäädä yksin niiden kanssa,esim päiväkotiin viennit olisi hoidettava yksin,ei ole lastenhoitajaa ym..

Mitä tehdä ?

Sivut

Kommentit (16)

muutosta.

Joku varmaan tietäisi keneltä ap:n kannattaisi hakea neuvoa saadakseen läheisensä ja perhe-elämän oikeaan suuntaan. Alkoholistin kanssa et jää asumaan!

Varmaan jossain white trash -piireissä on " tapana ottaa kaljaa kavereiden kesken kerran viikossa", mutta ei se nyt mikään yleismaailmallinen tapa ole.Lainaus:

ketään puolustelematta.kuinka vanha miehesi on? pari-kolmekymppisillä on tapana ottaa kaljaa kavereiden kesken kerran viikossa, eikä se tee heistä alkoholisteja.ennemminkin miehesi (tuon pienen kuvauksen perusteella) kuulostaa siltä että on jäänyt joku biletysvaihe päälle.

mies lupaa muuttaa tapansa, mutta ei pysty niitä pitämään.

Häiritsee selvästi parisuhdetta, asiasta tulee riitaa ja ap miettii väkivaltaa muttei osaa lähteä.

Onko rahat tiukassa, meneekö talouskassa viinaan?

Vietetäänkö seuraava päivä krapulaa parannellessa, vaikuttaako se päivän askareisiin? Meneekö ap:n ilta ja yö miettiessä milloin mies kotiutuu, ja missä kunnossa?

Pystyt hoitamaaan lapsesi itsekin, ja ajan kanssa huomaat sen olevan jopa helppo nakki, jos "suurin lapsi", miehesi, jää pois kuvioista. Alkoholistit ei yleensä vähennä juomistaan yhtään, ennenkuin maksa poksahtaa tai jotain. Turha kuunnella niitä lupauksia, hän ei kykene niitä oikeasti antamaan tuossa asiassa.

ketään puolustelematta.kuinka vanha miehesi on? pari-kolmekymppisillä on tapana ottaa kaljaa kavereiden kesken kerran viikossa, eikä se tee heistä alkoholisteja.ennemminkin miehesi (tuon pienen kuvauksen perusteella) kuulostaa siltä että on jäänyt joku biletysvaihe päälle.

Kannattaako sun lopun elämäs ajautua kaksi kertaa viikossa hulluuden partaalle? Miten se mahtaa lapsiin vaikuttaa, ja isän juominen myös? Ole nyt sinä aikuinen jos miehestä ei siihen ole.

en ole kyllä minäkään..mutta en silti juopottele ja yritän pitää lapsista hyvää huolta yms

kyllä seuraava päivä ollaan sitten krapulassa eikä mitään tehdä,kunhan vaan maataan sohvalla:(

Ei yksinhuoltajann elämä loppujen lopuksi niin rankkaa ole kuin ihmiset etukäteen pelkäävät.Mä jäin kahden lapsen yksinhuoltajaksi kun mies lähti toisen naisen matkaan. Aluksi olin ihan paniikissa mutta kun arki alkoi rullata niin voimia riitti yllättävän moneen asiaan, kun ei tarvinnut enää elää huonossa parisuhteessa.Jos mies ei ota vaarin puheistasi eikä muutosta tule, laita ero vireille. On mahdollista, että äijä eron myötä terästäytyy vanhemmuudessaan ja saat itsellesi jopa nykyistä enemmän omaa aikaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat