Vierailija

Minna sitten tosiaan tunki itsensä Antin sänkyyn, ja jo silloin Antin vastaukset oli aika...kohteliaita ja lyhyitä.Mutta toi aamun kuva oli oli todella nolo: Antti nukkuu selin Minnaan, Minna on takertunut lusikka-asentoon ja Antti yrittää potkia sitä pois, kun eukko yrittää päästä lähemmäs ja kiertää jalkoja sen ympärille. Antti parka makaa perse pitkällä ettei Minna pääse lähemmäs, ja muija survoo itseään siihen kunnes Antti tönäs sen lattialle!Tuosta ei TOSIAAN jäänyt epäselväksi, mitä tämä 2 lapsen äiti, 2 miehen vaimo ja Iinan paras kaveri yritti! Jo illalla sängyssä " Saaks mä silittää sua tästä?" . Ei taida Iina enää olla Minnan frendi, eikä sen poikaystävä ja aviomies taida paljoa perustaa....Hih. Olin kuolla myötähäpeästä kun katsoin tota:)

Sivut

Kommentit (57)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Todella noloa. En kyllä ylipäätään ymmärrä kuinka joku haluaa moiseen lähteä mukaan. Olisi kestämätön tilanne joutua suljetuksi noinkin pitkäksi aikaa yhteen taloon ja olla koko ajan tietoinen että kamera käy koko ajan ja missään ei ole yksityisyytä. En kyllä itse voisi missään tilanteesa edes harkita moista, mutta meitähän on joka junaan...Joillekin varmaan sopii ja onhan se eräänlainen kokemus joka ei varmasti toistu.Mutta viikkokaupalla olla suurin piirtein tekemättä mitään, ahistaa pelkkä ajatuskin. Just kestää yhden laiskottelupäivän, ettei mene mihinkään ja ei tee muuta kuin korkeintaan sunnuntailounaan...

ja koitti olla niin ihanaa... Mua huvitti, kun se Antti potkas eukon lattialle... Ihme, että lähti sit pois hiippailemaan. Mutta se Kathy-parka, reppana raukka... Varmaan on oikeessa elämässä kännissä sellanen riidanhaastaja, kaikki viina taitaa olla rähinäviinaa... Ei taida pikkuneidin psyyke kestää tolla talossa. Raukkaparka!

ettei muista muka jne...helppo panna alkoholin piikkiin...niin, Antti siis tahallaan potki Minnan pois!!!ja osaa kyllä pelata " peliä loistavasti!!

Todella valitettavaa Minnan lastenkin takia. Rupeehan siellä väkisinkin olohuhteiden takia aivot pehemenemään, mutta itse tekisin kaikkeni etten mokailisi ja jos viina päissään mulla teettäis tuollasta niin en jois.. Ihmettelen muutenkin miten vähän ne on kehitelly siellä tekemistä! Itse jumppasin, keksisin sanapelejä ym. leikkejä ajan tappamiseksi..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat