Vierailija

Ostimme uuden puutalon kesällä ja nyt iltojen kylmetessä seinien väleistä kuuluu rapinaa ja kipitystä. Miten noi hiiret saa karkotettua? Vinkkejä? Onko niistä haittaa tuolla välikatolla ja seinien väleissä? itse pelkään että syövät reitin sisätiloihin tai tuhoavat muuten jotain... auttakaa omakotitalojen omistajat ja muutkin!

Kommentit (14)

Ongelma on yleensä syksyllä kun etsivät lämmintä. Me laitettiin aina hiiribaari vintille (myrkkyä). Täytyy laittaa tarpeeksi usein, kun ne ovat syöneet myrkyt niin seuraavat asukkaat tekevät pesän siihen myrkkylaatikkoon. Loukot ovat kans hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

huomioon? Kun siis (jollen ole väärin ymmärtänyt), höyrynsulkujen pitäisi olla täysin tiiviitä. Hiiret kyllä syö taatusti itsensä läpi jostain. Vaikea kuvitella että ne pystyisi pitämään erossa sisätiloista. Vai? Onko vaikka viisi vuotta vanhoissa taloissa hiiriä sisällä?

Oli pari rauhallista yötä ja kuis kävi... viime yönä kuulin keittiöstä ihme ääniä, ja aamulla todettiin, että liesituulettimeen oli jäänyt hiiri poukkoilemaan. No, ei sitä voinut avata ilman, että riesa olis siirtynyt sisätiloihin, joten lounasta valmistaessa pistin kolmen kattilan höyryt menemään tuulettimeen. Eipä oo kuulunut hyppelyä...enksmä oo kauhee, mut tätä hiiripiinaa on jatkunut viikkokausia. yks tapaus kävi kuiva-ainekaapissa ja väisti loukut! Huomenna avataan liesituuletin...

yksi on on sellanen että laittaa ämpäriin talvi aikaan pakkas nestettä jaja jotain syöttiä ämpärin pohjaan ja joku lauta että pääsee sinne ämpäriin sinne jää ämpäriin ei pääse pois ja hukkuu.

Rivarissa asutaan. Kauhea ripinä ja rapina joka yö. Eilen oli keittiössä hiiri, jonka saimme loukulla kiinni. Valmistelen jo muuttoa pois, sillä en halua asua eläinten kanssa.

Mies on laittanut katonrajaan ullakolle (paikka jossa ei siis ole mitään kuin villoja jne.) hiirenloukkuja ja sinne jäävät säännöllisin väliajoin nalkkiin. Aluksi rapina " pelotti" ja onhan se varsinkin yöllä vieläkin aika inhottavaa. Mutta homma ok, niin kauan kun eivät tule sisälle.

Ei ne rotat huoneissa hypi. Meillä on vanha puutalo, ja noin 20 hiirtä tapetaan aina syksyisin loukuilla. Näyttäis olevan joku ihme vakio meidän talossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat