Tää on ihan hirveetä

Vierailija

mun mies raiskas mut ja yritti tappaa, mutta kuitenkin lähti hommat hoideltuaan. Lapset nukkuu ja en voi lähtee mihinkään. Mitä teen jos se tuleee takas, sillä on avain. Mua van itkettää eikä oo ketään kellle soittaa..

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

et ole turvassa, miehesi voi uusia raiskauksen.voit soittaa paikkakuntasi kriisipäivystykseen tai poliisille. he neuvovat turvakotiin.tee selväksi miehellesi ettet hyväksy hänen tekoaan.*halaus*

Vierailija

Kohta menetät henkesi jos et toimi tai ainakin ihmisarvosi ja jopa lapsesi. Otan tosissaan osaa ja toivon, että teet oikean ratkaisun ennen kun on liian myöhäistä. Itse en antais tuommoselle psykopaatille koskaan anteeksi.

Vierailija

1vee ja 3vee. En tiedä mikä napsahti ukon päässä. luulen, että alkanut käyttämään jotain lääkkeitä tai huumeita, käytös muuttunut tosi ailahtelevaiseksi. En voi soittaa edes äidille ennen aamua, on sairas ihminen ja en halua järkyttää. Oon aika kauhuissani.

Vierailija

Toimintaa nyt nainen! Jos sulla kerta on äiti lähellä, niin soitat sille NYT ja pyydät apua. Lapset mummolle ja lääkäriin! NYT JO!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat