Vierailija

mun mies raiskas mut ja yritti tappaa, mutta kuitenkin lähti hommat hoideltuaan. Lapset nukkuu ja en voi lähtee mihinkään. Mitä teen jos se tuleee takas, sillä on avain. Mua van itkettää eikä oo ketään kellle soittaa..

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

et ole turvassa, miehesi voi uusia raiskauksen.voit soittaa paikkakuntasi kriisipäivystykseen tai poliisille. he neuvovat turvakotiin.tee selväksi miehellesi ettet hyväksy hänen tekoaan.*halaus*

Kohta menetät henkesi jos et toimi tai ainakin ihmisarvosi ja jopa lapsesi. Otan tosissaan osaa ja toivon, että teet oikean ratkaisun ennen kun on liian myöhäistä. Itse en antais tuommoselle psykopaatille koskaan anteeksi.

1vee ja 3vee. En tiedä mikä napsahti ukon päässä. luulen, että alkanut käyttämään jotain lääkkeitä tai huumeita, käytös muuttunut tosi ailahtelevaiseksi. En voi soittaa edes äidille ennen aamua, on sairas ihminen ja en halua järkyttää. Oon aika kauhuissani.

sieltä saat apua, poliisit osaavat auttaa. Lähde lasten kanssa äkkiä pois äläkä ikinä pidä tuollaiseen mieheen mitään yhteyttä. Käy lääkärissä saat todisteet raiskauksesta ja näin saat varmimmin lapsille yksihuoltajuuden eikä heidän tarvitse joutua ikinä tuollaisen isän käsiin

Pääsette lasten kanssa heti turvakotiin, kun kerrot poliiseille tilanteen. Turvakodissa järjestävät sinut lääkäriin, ja huolehtivat että teillä on kaikki hyvin. Tietty myös pidättävät miehen. Raiskaus on rikos. Soita ne poliisit HETI, ja pyydä päästä turvakotiin. Siellä teillä on turvallista olla, ja asiat järjestyvät. Ei se äidille soitto mitään auta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat