Vierailija

.

Kommentit (7)

äitini väitti että 7 min, mutta henkilö kenelle olen pakastamassa raparperiä sanoi että pilkot vaan. Hän saapuu vasta heinäkuussa Suomeen ja sitten on jo myöhäistä.

olen tehnyt kuten tuossa kolmosena vastanneena kerroin, samoin kun oli vanhainkodinkeittiössä töissä.

Ja ne varmaan osaa tehdä noi ruokajutut oikein. Eli ei tarvi keittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mäkin olen pakastanut ihan kuorimalla ja pilkkomalla ja laittanut pakastepussiin. Kannattaa pakastaa sellaisina annoksina jotka kuvittelee käyttävänsä kerralla. Raparperista tulee pakastamisen jälkeen sellaista 'lötköä', mutta ei se haittaa leivonnassa tai jälkiruuissa (kiisselissä ym.), lopputulos on silti hyvä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat