Voiko raparperia pakastaa?

Vierailija

.

Kommentit (7)

Vierailija

äitini väitti että 7 min, mutta henkilö kenelle olen pakastamassa raparperiä sanoi että pilkot vaan. Hän saapuu vasta heinäkuussa Suomeen ja sitten on jo myöhäistä.

Vierailija

olen tehnyt kuten tuossa kolmosena vastanneena kerroin, samoin kun oli vanhainkodinkeittiössä töissä.

Ja ne varmaan osaa tehdä noi ruokajutut oikein. Eli ei tarvi keittää.

Vierailija

Mäkin olen pakastanut ihan kuorimalla ja pilkkomalla ja laittanut pakastepussiin. Kannattaa pakastaa sellaisina annoksina jotka kuvittelee käyttävänsä kerralla. Raparperista tulee pakastamisen jälkeen sellaista 'lötköä', mutta ei se haittaa leivonnassa tai jälkiruuissa (kiisselissä ym.), lopputulos on silti hyvä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat