Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lämpöiset kengät äidille?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mistä löytäisin itselleni tarpeeksi lämpimät kengät talviulkoiluun? Tuntuu, että aina on varpaat jäässä kun on lasten kanssa puistossa.

Kommentit (5)

Vierailija

Eli joku tuossa ehdotti niitä hiukan isoja goretex-kenkiä ja villasukkia. Niihin kun vielä laittaa jotkut lämpöä pitävät pohjalliset, jalat oikein hikoilevat välillä...

Vierailija

kokeilin itsekin sitä putkivarsimallia, mutta ei tuntunut hyvältä jalassa. Nauhallisessa mallissa pohjakin oli paljon mukavampi. Sellaiset ostin numeroa isommat kuin tavallisesti, että mahtuu villasukat kunnolla. Ei ole kovin nätit, mutta lämpimät.

Vierailija

Kauniitahn ne ei ole, eikä niillä kovin mielellään lähde pitkälle vaellukselle, mutta puistossa/ pihassa seisoskeluun ne on oikein hyvät ;-)

Vierailija

Jalat pysyvät kuivina Goretex-kalvon ansiosta ja pakkasilla kannattaa laittaa paksut villasukat _paljaaseen_ jalkaan, niin eipä palella. Kengät lämpimyyteenhään vaikuttaa juuri se, kuinka paljon ilmaa kengän sisällä on. Nyörejä ei saa laittaa liian tiukalle, koska silloin verenkierto jaloissa vähenee. Puuvillasukat ovat huonot, koska ne ovat kylmät heti vähän kostuessaan. Kaikkein lämpimimmät olisivat varmasti huopikkaat, mutta Etelä-Suomessa vähän kehnot...

Uusimmat

Suosituimmat