AIHE-VAPAALLA

Vierailija

En ole typerimpiä aloituksia lukenut, kuin täällä...Toinen toistaan katkerammat tattivartalot vauhdissa:) Haukkumassa kauniita julkkiksia, hoikkia, uraäitejä, kotiäitejä jne. Ihan mitä vaan haukutaan niin, että itsestä tuntuu paremmalta...No täähän on aihe-vapaa, mutta ei uskois, että vauva-lehden aihevapaa..

Ennemminkin kaikkitietävien juoru/haukkupalsta..

Musta on niin huvitrtavaa lukea kuinka esim. Jessica Simpson on ruma ja Angelina Jolie on luuviulu hah...

Tai kotiäiti vs uraäiti, niinkuin ei molemmissa olisi hyviä tai välinpitämättömiä äitejä...Ja myönnetään, sorruin minäkin haukkumaan teitä pösilöt!!!!!

Kommentit (6)

Vierailija

Vaikka osa kirjoituksista onkin provoja, ei kuitenkaan kaikki ja se on se mikä minusta on järkyttävää!!Näin lapsellisilla ja kypsymättömillä on lapsia kasvatettavana!!

Maailmassa on asioita mistä minä en pidä tai joita teen tosin, mutta en kyllä käytä kaikkea aikaani niiden toisten haukkumiseen.Jos kerran itsellä on kaikki hyvin ja on tyytyväinen, miten voi olla mielenkiintoa haukkumiseen???

Vierailija

Onko tämä joku tärkeäkin henkilö vai hömppälehtien (iltasanomat, iltalehti, katso, seiska tms) raiskaama julkisuudenkipeä aave?

Vierailija

joka ei lue tuota hömppää, jota tulee joka lehdessä?? BRAVOMeillä on julistettu pannaan iltapäivälehdet, seura, apu, seiska, katso ym. viikkohöpötykset. Meillä ei kotiin noita tuoda. Aivan järjestöntä paskaa kaikki alusta loppuun. Samoin on muuten Sub ja osin nelonen, niitäkään ei tule juuri katseltua enää

Vierailija

Jos joku sanoo Jessica Simpsonia rumaksi on hän selkeesti kateellinen. A.Jolie on niin kaunis nainen että hänelle kateellisia riittää yllin kyllin. Nämä haukkujat voisivat ottaa peilin käteensä ja katsoa sinne mitä sieltä näkyy...Taitaa olla huonon itsetunnon omaava ihminen koska kehtaa toisten ulkonäköä haukkua.Välillä tuntuu että tänne kirjoittavat 15 vuotiaat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat