Kääk. Vuoden imetys ja rinnoista ei ole mitään jäljellä.

Vierailija

Alan pikku hiljaa lopettamaan imetystä ja mietityttää, että tällaiseksikö nämä tissit nyt sitten jää? Kuroutuuko tämä iho ollenkaan vai roikkuvatko tissit loppuelämän navan korkeudella? KÄÄK. Tissit tuntuu pelkiltä tyhjiltä nahkapusseilta, ihoa on ihan hirveesti.. Paraneeko tämä tilanne ollenkaan? Onko mitään tehtävissä?

Kommentit (10)

Vierailija

Ihan nätit ovat, eivätkä edes roiku, mutta ei niin kiinteät kuitenkaan kuin ennen...mut hälläväliä:) Imetyksen loputtua oli meinaan jonkun aikaa tyhjät luttanat...

Vierailija

oli siis aivan kun luttanat nahkapussit...mutta vähin erin palautuvat ja nyt on jo vanhat liivit käytössä. eihän ne tosin koskaan niin terhakat oo ku ennen...mutta parannusta pohjanoteeraukseen :)

Vierailija

rinnat alkaa palautua vähinerin...mulla meni puolivuotta kunnes vastas suht entistään, toki ihan entiselleen ei liene koskaan.

mutta niistä patakintaista kummiskin parempaan suuntaan :)

Vierailija

mutta on niilläkin jotain merkitystä ja olisihan se kiva, jos ne olisivat kauniit =) (tai tässä tapauksessa edes siedettävät, sillä nyt ne on vaan pelkät patalaput)Pitää kai vaan toivoa parasta =)-APps. Nää eri synonyymit riipputisseille, saa mut repeämään koko ajan =D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat