Kestovaippailija -mistä vaippoja 1-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen käyttänyt aina kertavaippoja mutta olen miettinyt nyt josko kokeilisi kestovaippoja. Mistä ja minkälaisia hankin 1-vuotiaalle, joka painaa 9kg (poika). Hoitoon täytyy viedä toki kertakäyttöisiä mutta jos kotona käyttäisi ja yrittäisi siten vähän säästää. Luuletteko kestovaippailija että tällainen systeemi toimisi?

Kommentit (4)

Vierailija

vinkkejä täyskestoilijalta..eli siis jos meinaat vaan kotona osittain kestoilla haluat varmaan päästä suht halvalla?sinuna ostaisin 2 pkt ruskovillan harsoja tai muita paksuja vaippaharsoja (siis missään nimessä ei esim.pikku-pian ne on tosi onnettomia ja samanhintasia suunnilleen) ja sitten vaikka yhdet bumbyn L-kokoset villavaippahousut (ne menee yölläkin)..ja lisäksi vaik alushousuja muutamat..noi villahousut on kätevä tuulettaa jos märät, eikä rupee haisemaan..

googleta vaikka kestovaipat niin saat kauheesti linkkejä,

vaippoja saa varmaan myös käytettynä..

harsot siitä hyviä että käy minkä kokoiselle tahansa, ja sitten niitä voi laittaa vaik kaksi päällekkäin (kaikenlaisia lisäimujakin on saatavilla sekä niitä voi itse tehdä mm.froteesta)..harsojen hyvä puoli on myös se että ne on tosi helppo pestä(esim.lakanoiden kanssa tai muun valkopyykin) ja ne kuivuu tosi nopeesti..

jos lapsi on vielä kova kakkaamaan housuihin eikä pottaan, kannattaa ostaa muutama rulla riisipaperia..helpottaa huomattavasti kun kakat jää paperiin, jonka voi sitten viskaa kompostiin..ne muuten myös kestää useamman pesukonepesun vaivatta, joten jos pesee ne niin ei tarvi kun yhden rullan..rulla maksaa noin 3-4 e ja siin on muistaakseni 100 kpl..

toivottavasti onnistuu ja vinkeistä on jotain apua,

t.anni 13+

Vierailija

käy katsomassa yllä olevia sivuja, siellä myös kirpputori, josta voi ostaa käytettyjä.Mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon, ihan riippuu siitä minkälaisia haluatte käyttää. Villahousut ja harsot on hyviä, mutta jos haette mahdollisimman helppoa ratkaisua suosittelen taskuvaippoja. Taskuvaipan sisällä olevaan taskuun laitetaan imevä vaippa ja sitten vain nepparit tai tarrat kiinni kuten kertakäyttöisissäkin. Näitä vaippoja useat hoitajatkin suostuvat käyttämään.Itse käytän 1-vuotiaalla pojallani (10,5 kg) L-kokoisia vaippoja.

Suomalainen vaihtoehto mm. www.napakettu.fi tai ulkomaisten fuzzi bunzien myyjiä löytyy vaikkapa googlen haulla.

Vierailija

Harsoissa saattaa olla se ongelma, että eivät ole riittävän imukykyisiä yksivuotiaalle.Suosittelen kotimaisia muotoonommeltuja sisävaippoja (www.igulee.fi tai www.hilivinksis.com, vain pari mainitakseni). Todennäköisesti jos nyt ostat reilut ne menevät koko lapsesi vaippaiän, ja siis maksavat itsensä takaisin hyvinkin moneen kertaan! Näin ainakin meillä.Näihin tarvitset kuorivaipan (villahousut tai esim bumpyn housut) ja mahdollisesti lisäimuja sekä halutessasi kuivaliinoja. Kuivaliinat on käteviä jos lapsesi ei vielä tee kakkaa pottaan -> helpottaa puhtaanapitoa. Kannattaa kuitenkin jo alkaa pottailemaan tuon ikäisen kanssa, vaippoja ja vaivaa säästyy ja kuivaksiopettelu nopeutuu!Lisätietoja saat roimasti osoitteesta www.kestovaippainfo.fi.Tervetuloa kestoilun iloiseen maailmaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat