Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Te isoilla autoilla ajavat! Esim. Chrysler Voyager

Vierailija

Ajatteletteko yhtään luontoa vai miksi haluatte lisää saasteita tähän maailmaan? Yhdysvalloissahan todella monilla on isot autot ja samaan suuntaan ollaan koko ajan menossa Suomessa kun 1-lapsiset perheetkin hankkivat tila-auton. Älkää sitten saarnatko esim. kierrätyksestä kun itse tuhoatte luontoa isoilla saasteautoillanne.

Sivut

Kommentit (64)

Vierailija

Ja eihän kiertoliittymän suojatiellä auton alle jääminen ole suojatiellä auton alle jäämistä... Kiertoliittymän läheisyydessä oleva suojatie on sekin vain ihan tavallinen suojatie, jonka jo tulitkin maininneeksi. voi pitäisköhän sulta ottaa se (tila-auto)ajokortti pois, kun on noin liikenneasiat pois hallinnasta

Vierailija

Mutta kun autoon pitää mahtua lisäksemme isovanhemmat, joita käytämme asioilla usein, ja vielä usein paljon tavaraakin, niin oltaisiin pienemmällä autolla pulassa. Se nyt vaan on paras ratkaisu meille, mutta en minäkään moiti sinua ap tai ketään muutakaan teidän autovalinnoistanne. Mikä malli nyt kenenkin tarpeisiin on sopivin ;)

Vierailija

niin kyllä tila-auton ajaminen näyttää olevan vaikeampaa kuin pienen auton, ja varmaan oikeasti onkin. Joten silloin kannattaisi ajella sillä jälkimmäisellä. Monesti kapeassa paikassa tulee tila-auto vastaan, joka ei pysty eli uskalla väistää yhtään, kun sillä on niin iso auto, että hyvä kun yksin mahtuu katua ajamaan, saati että pitäisi väistää autojen kohdatessa.

Vierailija

helvetin isoa kaaraa ajaa yksin perheen isä, lapset ja äiti kulkee bussilla. Todella ekologista. Siinähän sitten loppuu öljy ja öljyn hinta nousee sitä ennen tähtitieteelliseksi. Mutta kun pitää olla niin saakelin itsekäs, niin minkäs me sille mahdetaan.

Pitäisi kieltää lailla ne kaarat tollasessa kaupunkiajossa.

Vierailija

Jokainen ajaa sellaisella autolla kun haluaa ja on varaa! Ainut edes suhtkoht järkevä pointti on tuo ympäristökysymys ja sekin on siinä mielessä hölmö, että uusi auto saastuttaa aina vähemmän kuin vanha!

Vierailija

Se tila-auto nyt vaan sattuu helpottamaan meidän perheen elämää todella paljon! vaikka lapsia on vain yksi, on paljon muuta mihin tila-auto on aika näppärä!

1. Huomattavasti helpompaa lähteä mökille kun ei tarvitse suunnitella miten saa kaiken mukaan

2. Isot kauppaostokset yms (huonekalut...) mahtuu omaan autoon, eitarvitse etsiä laina-autoa

3. Jopa näin lyhyt ihminen kuin minä, näkee kerrankin autosta kunnolla ulos!-4-

Vierailija

mutta ei todellakaan se nelihenkinen perhe mitään jättiautoa tarvitse. Jopa 1980-luvun Saab 900 on turvallisempi kuin moni alle 5vuotta vanha farmariauto.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat