vauvalla niskassa liikkuva patti

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

vähän niskan yläpuolella tunsin sellasen pikkurillin pään kokoisen muljahtelevan patin. pitäsköhän tuosta huolestua onko kellään kokemusta?

Kommentit (5)

Vierailija

Mulla itselläni on tuossa korvan takana liikkuva patti, joka kuulemma on juuri imusolmuke. Mutta voihan asiasta neuvolassa kysäistä, jos se kovasti mieltä vaivaa.

Vierailija

pitää 3kk lääkärineuvolassa näyttää varalta, miehellänikin kyllä on sellainen niskassa, jospa se on ihan vaaraton juttu:)

Vierailija

mutta eikö se voi olla imusolmuke? (Joka on siis ihan normaalia). Muistelen että oisin esikoisella huomannu saman vauvana ja huolestuin myös.

Vierailija

jä lääkäri katsoi sitä lähtötarkastuksessa. totes vaan et varmaan on joku kysta joka poistuu ihan itsestään. jos rupeaa kasvamaan niin sitten piti käydä näyttämässä. no pattihan kasvoi vähän ensimmäisen kuukauden aikana ja torstaina oltas menossa neuvolan lääkärille sen takia. saas nähdä mitä sannoo.. ite en jaksa uskoa et olis mitää vakavaa..

Vierailija


Meidän vauvalla on takaraivossa molemmilla puolilla pattit ja kysäisin tätä juuri lääkäriltä muussa yhteydessä. Hän tunnusteli tarkasti ja sanoi, että ei ole mitään ihmeellisä. Ovat vain kalloon liittyviä " juttuja" .Itselläni on myös niskassa muljahteleva patti, jota aikanaan näytin lääkärille, mutta ei sekään ollut mitään. Muistaakseni ei sanonut sen olevan rauhanenkaan (varmasti osa tällaisista pateista ON turvonneita rauhasia), mutta jotain muuta asiaan kuuluvaa. Jos tällaiset kasvaa tai kipeytyy, niin sitten kuulemma kannattaa käydä näyttämässä uudestaan.Anselmi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat