Ihanko oikeasti joku äiti on niin laiska,

Vierailija

että ei viitsi tehdä vauvan ruokia itse? Koska se on niin kamalan raskasta? Mitä raskasta siinä on?

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

otin siitä samasta ennen maustamista vauvalle sopivat ruuat ja soseutin. Oli tosi helppoa ja vaivatonta. Jäkiviisaana suosittelen kyllä purkkiruokien syöttämistä kotiruuan rinnalla, että lapsi oppisi syömään myös teollisesti valmistettuja ruokia, kun niitä ennemmin tai myöhemmin joutuu olosuhteiden pakosta lapsille jonkun verran syöttämään. Ja vastaavasti en suosittele pelkkien purkkiruokien syöttämistä samasta syystä: lapsi tottuuu tosi nopeasti tiettyyn ruokatyyppiin ja kotiruokaan totuttelu voi olla myöhhemmin vaikeaa.

Vierailija

riittää sapuskaa pariksikin viikoksi. 30-50 purkkia lihasoseita tulee aika näppärästi. Usein ei tarvitse vaivautua. En mäkääm joka purkkia erikseen väännä.

Vierailija

Esittää väitteen jonka ohessa moittii muita. Jos saa myötäileviä vastauksia, niin ok, pysyy sanojensa takana. Jos saa vastakkaisia kommentteja, niin väittää vitsailleensa. Kätevää, eikö totta?

Vierailija

En voi laittaa lapseni suuhun sellaista, mitä itsekään en syö. Jos purkin avatessa hajukin yökkäyttää, miten voisin sitä vielä suuhuni laittaa. Tää koskee nyt kasvis- ja lihasoseita. Hedelmäsoseet on eri juttu. Niitähän nyt napsii kuka vaan.

Vierailija

Eikä sen pitäisi sinun perserttäsi kutittaa.Sattui nimittäin olemaan parempaakin tekemistä tuohon aikaan, kuin seistä hellan ääressä.Hyvin on poika kasvanut ja ollut ihan normaalin terve siitä huolimatta. Ja äidin pää kesti paremmin. Siis mikä tässä on vaikeaa?

Vierailija

joukkoon kuuluu myös pari kasvissyöjää, joten sekin otetaan huomioon. Ihan joka kerta en jaksa laittaa kolmenlaisia ruokia, joten välillä vauva syö purkista.

Vierailija

Vauvamme on syönyt soseita nyt kolmisen viikkoa. Kaupasta on vain niin helppo ostaa niitä ja ovathan ne edullisiakin. Ongelma on vain että mitä niillä kymmenillä ja kohta sadoilla tyhjillä lasipurkeilla tekisi.En tiedä onko kyseessä laiskuus, ehkä mieluummin mukavuudenhalu. Kuten sanoin, valmissoseita on helppo ostaa.Muuten, yhtä hyvinhän isä voi tehdä vauvan ruoat. Kysymyksessäsi mainitsit vain äidit=)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja isompi lapsi saa ruuan koulussa, joten ei minusta tarvitse välttämättä hampparia tai vastaavaa tukevampaa ruokaa joka päivä.
Vierailija

kyllä on taas niin järkevä aloitus ap:ltä :O Siis mikä susta ap muka tekee niin paljon paremman kuin muut? Ei vaan mahdu meikäläisen älypäähän se, että aina ja joka paikassa pitää tällä palstalla olla arvostelemassa, haukkumassa, pottuilemassa ja ihmettelemässä miten ne muut tekee niin väärin ja miten minä teen juuri oikein. Täytyy vaan sääliä, miten köyhää jonkun ihmispoloisen elämä on, että tämmöstä p*kaa pitää tänne kirjotella. Niin kuin että mitä ihmettä se kenellekään kuuluu, mitä naapurissa syödään!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat