Onko tosta äitiyspakkauksen toppapuvusta mihinkään?

Vierailija

Kylmä on, eikä olla saatu viel lapsel uutta toppapukua, kun eräs sukulainen sen lupas ostaa.. Niinpä mietin tota toppista, onko se hyvä? Kun tuntuu että se on kauheen ohut.. Tuulta se ei pidä vissiin lainkaan? Tämä siis -04 pakkauksesta.

Kommentit (4)

Vierailija

äp-toppapukua. Se on tosi hyvä näille keleille, kun vetää kurahousut päälle. Aiotaan käyttää kyllä pitkälle talveen, alle mahtuu äp:n tai muuten ostettu välipuku. Tuulta ei varmaan pidä kovin hyvin, mutta kerrospukeutuminen kyllä suojaa tuulelta. Kosteudenpitämättömyys on minusta suurempi ongelma. Nyt tosiaan kurahousut päällä, en tiedä mitä sitten talvella. Ehkä sitten ostetaan joku kosteudenpitävä toppis.

Vierailija

Eihän se tietenkään mikään superlämmin ole, mutta käypi vallan mainiosti näillä vähän viileämmillä säillä. Olen ostanut kyllä toisenkin puvun, joka on pikkuisen paksumpi ja näillä kahdella kyllä talvi pärjätään.

Vierailija

talvella 2003-2004 mm. vaunuissa nukkuessaan ja kun lähdettiin kauppareissuille jne. MIssään hiekkalaatikoilla tms. ei kyllä silloin vielä oltu. Luulisi, että sitä niinkin voisi käyttää, jos laittaa kurikset päälle. Alle voi laittaa vaikka villapuvun, jos tuntuu, ettei se ole tarpeeksi paksu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat