Kuinka usein imetätte n. 6-7 kk ikäistä joka syönyt soseita noin kuukauden?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Meidän poika 6,5 kk ei nimittäin ota rintamaitoa enää kuin ehkä 3-4 kertaa päivän aikana ja öisin vielä pari kertaa. Määrä on vähentynyt huimasti mikä tietysti on normaalia kun poika saa päivän aikana soseitakin. En vain haluaisi enää tästä vähentää imetystä, yösyötöt yritämme kyllä lopettaa 1-2 seur. kk aikana kun poika alkaa saamaan täydet päiväateriat. " Pelottaa" vain, että kohta poika ei enää halua maitoa ollenkaan kun masu täyttää soseista. Haluaisin kuitenkin imettää vielä vuoden ikään asti. Miten saatte vauvanne masuun mahtumaan sekä soseet että maidot ts. missä järjestyksessä annatte kiinteät ja rintamaidon?Sitten vielä toinen outo juttu; pojalle on toisinaan maistunut rintamaito nokkamukista mutta ei rinnasta. Miksiköhän?

Kommentit (2)

Vierailija

Tietty äitille ei...Meilläkin väheni maidon juonti kiinteiden aloituksen myötä. Soseen jälkeen ei juoda ollenkaan, annankin hörppyjä siinä ohessa nokkamukista. N. 50 ml normaalisti menee. Ruoan jälkeen esim. puoli tuntia sen jälkeen en anna, koska ei välttämättä silloinkaan suostu juomaan ja sitten tas yritän pitää ruokailuvälit vakiona. Ettei siis syötäisi jatkuvasti.Mä en imetä, vaan tyttö syö korviketta. Mutta mulle neuvolassa sanottiin, että kannattaa eka antaa sose, sitten vasta maito. Iän myötähän maitomäärän pitääkin vähetä, mutta esim. meillä mennään jo suositusten alle. Mutta, jos annan maidon ennen sosetta, ei sosetta mene juuri ollenkaan. Että siinäpä kiva pikku dilemma.

Vierailija

Sain neuvolasta ohjeistuksen että 5 imetystä vuorokaudessa riittää tuon ikäiselle. Meillä syödään kolme ateriaa päivässä, ruuan yhteydessä en anna mitään juomia. Noin puoli tuntia aterian jälkeen imetän sekä yöllä ja aamulla yhden kerran.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat