Miten tämä on mahdollista!!!

Vierailija

Sain keskenmenon 15 päivää sitten, mutta olen silti raskaana.Siis, tein positiivisen testin viime kuussa, mutta sitten menkat alkoikin eli se meni kesken. Testasin vielä menkkojen päätyttyä ja näytti äärimmäisen haaleaa viivaa, seuraavana päivänä testi oli jo puhdas negatiivinen. Eli se oli alkuraskauden keskenmeno.Nyt noiden menkkojen alkamisesta on 15 päivää ja alkoi olla ihme oireita, joten testasin sitten huvikseni. Ja nyt testi näyttää positiivista!! Miten tämä on mahdollista? Ei kai testi voi vielä näyttää positiivista jos olen tullut uudestaan raskaaksi? Ja ei kai se raskaus ole voinut " keskenmenon" jälkeen jatkua kun kerran testi oli vuodon jälkeen negatiivinen!En ymmärrä nyt yhtään!

Kommentit (4)

Vierailija

Muuten en oikein tiedä mitä sanoa, kuin että ehkä käydä otattamassa verinäyteraskaustesti, josta näkisi, kuinka paljon veressä on raskaushormonia, mistä voisi nähdä, oletko tosiaan raskaana, vai onko kyse hormonijämistä keskenmenneen raskauden jälkeen.

Vierailija

että menet nyt ultraan ja siellä varmaan otetaan myös verestä arvot. Lähetteen voit saada terveyskeskuksen lääkäriltä sairaalan polille tai sitten menet yksityisesti. Mitä luultavimmin voit myös päästä ilman lähetettä polille, soita maanantaina naistentautien poliklinikan sairaanhoitajalle ja kerro tilanteesi ja kysy pääsetkö suorilla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat