Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kerätään pino 9kuukautisista??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli, kaikki äipät joilla on yhdeksän kuun ikäinen vauva, Kertokaa mitä vauvanne " osaa" siinä iässä, suurinpiirteinen pituus/paino, joko tulee sanoja yms... Olisi kiva lukea oman tytön ikätovereista:)Jos siis minä aloitan. Eli tytöllä on ikää 9kk+3pvää. Painoa on noin 8kg400g (hoikka tyttö) ja pituutta n.70,4cm. Tyttö osaa vilkuttaa ja taputtaa, ryömii hurjaa vauhtia..Vieläkään ei konttaa, harjoitellut on jo vajaa kolme kuukautta:)! Hän nousee istumaan ja näppärästi nousee tukea vasten. Nyt on pari kertaa ottanut muutamat askeleet tukea vasten ja sitten tumpsahtanut pyllylleen. Ä-ti-ti tuli jo kuukausi sitten, mutta nyt sitä ei ole kuulunut. Sen sijaan on pari päivää hokenut i-si-sii..:) Ja titenkin osaa hyvin ja lujalla äänellä ilmaista pettymystään/suuttumustaan yms..;)

Kommentit (3)

Vierailija

Tyttö 9kk+1pvä. Painoa vähän yli 8kg, pituutta n. 70 cm. Konttaa, ottaa haparoivia askelia tukea vasten, irroittaa kädetkin välillä vahingossa ja seisoo hetken ilman tukea. Taputtaa, nauraa tekonaurua(ja tietysti oikeaakin;), päästelee kummia ääniä, murisee ja pärisyttää. Välillä tuntuu matkivan joitain sanoja, mutta en tiedä liekö sattumaa. Kalvaa täysjyväkorpun ennätysvauhtia, vaikkei ole vielä yhtään hammasta suussa. Ja herää sata kertaa yössä...

Vierailija

Tyttö 2pv vajaa 9kk :)

8kk nvlassa 70cm ja 8,8kg. Konttaa, nousee ja kävelee tukea vasten. " Sanoo" äiti, hei, ei, koija(koiran nähdessään) ja koiran nähdessään sanoo myös hau :D Varmasti tarkoittaa ja tietää mitä tarkoittaa ei, mutta muista " sanoista" en ole niinkään varma ;D

Antaa pusuja ja haleja ja pärisyttää huulillaan ja syö KAIKEN :)

Oma pieni kotiterroristi myös kiipeilee joka paikassa ja noukkii joka ikisen mikroskooppisen pienen roskan lattialta :)

T. Chica ja neiti aurinkoinen

Vierailija

Meillä poika reilut 9kk.Painoa oli 8kk neuvolassa 9670 ja pituutta 73,5cm.Nyt varmaan reilusti yli 10kg ja ehkä 75cm,ei tarkkaa tietoa kun neuvola vasta 10kk.

Poika konttaa,nousee polviseisontaan tukea vasten,taputtaa,tanssii,nostaa kättä ja sanoo hei.

Näyttää sormella missä on lamppu,kukka ym.Huutaa kovaan ääneen anna,anna,kun näkee jotain mielenkiintoista.Välillä sanoo äittä,en tosin tiedä tarkoittaako äitiä vai jotain muuta.Suukottelee äitiä,muita lapsia ja pehmoleluja.Ajaa kovasti pörisemällä pikkuautoilla.

Ja tietysti ehtii joka paikkaan,repii kukat,tyhjentää kaikki laatikot,soittelee äidin kännykällä pikavalinta numeroihin,levittää lelut ympäri taloa ym.

Syö hyvin,lähes kaikkea mitä tarjotaan,nukkuu äitin vieressä yöt,herää noin 1-2 kertaa etsimään tuttia.

Elikkäs aivan ihanan suloinen täystuho!!

Uusimmat

Suosituimmat