Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko muiden 2-vuotiaat TOSI huomionkipeitä? Ja miten pitäisi suhtautua?

Vierailija

Meidän 2,5-vuotiaalla pojalla on nyt rasittava kehitysvaihe meneillään. Hänen kanssaan pitäisi leikkiä jatkuvalla syötöllä. Itsenäisestä leikistä ei tule oikein mitään. Ylipäätään poika ei leiki vaan roikkuu koko ajan minussa ja vaatii huomiota. Tällaista ei ole ollut aikaisemmin!huomionkipeys on mennyt niin pitkälle, että jos otan silmälasit pois päästä, pojalle tulee hätä, että minä en näe häntä. Hän vaatii vaatimistaan, että laitan lasit päähän. En saa myöskään sulkea silmiä enkä kääntää päätä pois hänestä jne.Välillä yritän pitää kiinni oikeudestani olla ja elää omassa kodissani, kuten haluan, mutta sitten meillä ränkätään koko ajan. En oikein tiedä, että pitäisikö tässä asiassa olla tiukka vai antaa pojalle se kaikki (100-prosenttinen) huomio koko ajan.

Kommentit (3)

Vierailija

Meidän tyttö, 2v 3kk, on nyt niin äitissä kiinni kuin vain olla ja voi. Kukaan muu ei kelpaa tekemään mitään, esim. pyyhkimään nenää tai auttamaan ulkovaatteita päälle.Alkaa hieman arveluttaa kun meille on vauva tulossa tuossa vuodenvaihteessa ja tyttö on niin kiinni minussa.. No toivottavasti edes vähän helpottaa sitten kun tajuaa että äiti ei koko ajan voi olla passaamassa.. Joskos se isikin sitten kelpaisi paremmin! :) Toivossa on hyvä elää!!

Vierailija

Tuo lasijuttu meilläkin...äitillä pitää olla lasit tai tulee paniikki.

Ollaan ihan poikki tuon 2-vuotiaan kanssa. Täyttää ens vuoden alusta 3.

Vierailija

Tyvär kohta kaksi ja puoli. Ei meinaa omat voimat riittää, kun on elettävä tytön kautta 100%.sti. Ainoa lapsi ja kotihoidossa. Vaatii myös muiden huomiota itseensä, joka minusta rasittavaa. Onko tämä vaihe vai luonteenpiirre vai kasvatuksen " tulos" ? Ääh.

Uusimmat

Suosituimmat