Liberon kesävaipoista (spring collection): Meidän 2 v ei suostu käyttämään niitä!!!

Vierailija

Ostin ison paketin yövaipoiksi ja poika eilen ilmoitti, että ne purevat häntä! Huomasin hänen tarkoittavan niitä omituisia ötökkä kuvioita. Yritin selittää, ettei ne ole ötököitä vaan pisaroita mutta ei mennyt läpi. Onneksi löysin kaapin perukoilta ikivanhat vaipat jossa nalle (?) kuva.

Huh, huh, täytyy katsoa jospa naapurilla olisi muita vaippoja ja vaihdettais keskenään.

Kommentit (4)

Itse ostin ihan vaihtelun vuoksi ja vielä sellaisen jättisatsin. Vasta kotona huomasin, että ovatkin melko rumia. No, eipä ne sieltä housujen alta mihinkään näy eikä lapsikaan ole viela tajunnut hanttiin laittaa. Mutta kyllä meille tästä lähtien ostetaan mieluummin pupu- ja nallevaippoja. Ilmeisesti mulla ei hirveästi ole tyylitajua..?

joten oli sikäli "varaa" ottaa MYÖS esteettisyys valintakriteeriksi. Lapsella ei ollut iho-ongelmia, vuotoja tai muutakaan ongelmaa kauniimpien vaippojen kanssa yhtään sen enempää kuin rumienkaan. Tietysti jos joku ruma merkki olisi ollut käytössä parempi, olisin suosinut sitä.

huomionsa kiinnittää...Ap:n poikaa toki symppaan mutta pistää hiukan naurattamaan nämä aikuisten kommentit: "En osta jotain vaippoja koska ovat niin rumia...". Meillä kriteerinä on enemmin vaipan istuvuus, pitävyys, mukavuus eikä se, miellyttääkö kuosi äityliinin simmua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat