Voi kamalaa nyt ammattikoulusta valmistuu jotain juridonomeja, siis nyt menee jo liian pitkälle!!!

Vierailija

Miten enää erottaa kuka on juristi ja mikä toi juridonomi siis oikein edes on? Voiko sitä verrata ekonomiin tai astronomiin?

Kommentit (6)

Vierailija

sä taidat ap ite olla näitä vain peruskoulun käyneitä, ku et tiedä mitä eroa on ammattikoululla, ammattikorkeakoululla ja korkeakoululla. ihan tiedoksi ekonomiksi ei valmistuta ammattikoulusta, eikä varmaan juridonomiksikaan (ikinä aiemmin en ole vastaavaa ammattinimikettä kuullut). Ammattikorkeakoulusta valmistutaan näiksi nomeiksi eli tradenomeiksi, sosionomeiksi yms.

Ammattikoulusta tulee partureita, merkonomeja, autoasentajia yms

Vierailija

älkää nyt uskoko että mitää juridonomeja onkaan!! Tää täytyy olla pilaa tuosta oikeustradenomiketjusta, jossa puhutaan siitä, sekoittuuko tuon tutkinnon nimi juristiin.Siis juridonomeja ei valmistu vielä mistään, mutta amkkilaisille tuo olisi kyllä tosi hyvä ja virallisen kuuloinen ammattinimike, kun muutenkin haluavat saada kaikki tittelinsä kuulostamaan yliopistotutkinnoilta.

Vierailija

erityisalanaan laskevat ja nousevat pörssikurssit aivotyhjiössä. Näitä voi valmistua siis vaan amk:sta, joten hae sinäkin ihmeessä omasi ennen kuin loppuvat kesken.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat