Kyllä maalla on mukavaa...

Vierailija

Eikös vain..

ELi muita maalta tai pikkukylistä?

Kommentit (13)

Vierailija

Täällä myös tyytyväinen maalainen! Kunnan keskukseen on viitisen kilometriä ja Hkiin noin 30 km. Mutta aah! Täällä on tilaa, rauhaa ja luontoa!

Vierailija

Asumme kylla oikeasti pikkukaupungissa, jossa on 35 000 asukasta, mutta suurkaupunkien jalkeen tama tuntuu ihan maaseudulta. Meilta ei tarvitse kavella kuin 10-15 min. itaan taikka lanteen, niin jo nakyy hevosia ja lehmia laitumella ja kaunista, rakentamatonta maaseutua... Ihanaa! Viela joskus ostetaan talo " kunnon maaseudulta" .

Vierailija

asukkaita meidän kylässä on parituhatta. Helsinkiin on matkaa jotain 400km lähimpään isoon kaupunkiin 60kmme asutaan kyllä nyt ihan keskustassa mutta taloa etsitään parhaillaan tuolta kunnonmaaseudulta.

Vierailija

kahdelta sivulta puistoon?? Kaupunkiin pääsee aina halutessaan autolla puolessa tunnissa ja kauppa, koulu yms. alle kilometrin päässä.

Vierailija

Kunnan alueella asuu n. 12000 ja keskustassa about 8000. Itse asutaan vähän ulkopuolella. Ja lähimpään suurempaan kaupunkiin on n. 60km matkaa. Kyllä hyvä on näin :)

Vierailija

..kunhan on kaupunki noin lähellä. mutta takaisin korpeen keskelle ei mitään parin tuhannen asukkaan kuntaan ei meikäläistä saa enää takaisin!!meillä myös haaveena vastaavanlainen järjestely, siis maalle lähelle kaupunkia.

Vierailija

Olen elänyt lapsuuteni ja nuoruuteni maalla. Myös yhden vuoden aikuisena ja aviossa, mutta sitten se riitti. Viihdyn paremmin kaupungissa. Maalla oli liian tylsää. Tosin välillä pitää käydä maalla, koska se on rentouttavaa pieninä annoksina.

Vierailija

meiltä on kaupunkiin 10km ja isompaan kaupunkiin (tampereelle) 70 km

eipä tarvi haistella pakokaasuja ja katupölyä

parasta on se, että ison talon isolla omalla pihalla saa alle helsinkiläiskaksion hinnalla

Vierailija

Eli me asutaan 3000 asukkaan kunnassa ja pari isoa kaupunkia on 100-130km säteellä.

Eli ihanaa olla omassa rauhassa ja luonto lähellä, mutta kiva myös kun kaupunkiin pääsee tarvittaessa erilaista päivää viettämään..

Helsinkiin meiltä 450km, suunta Itä-Suomessa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat