Kestovaippailijat auttakaa!

Vierailija

Mulla on kasa kestovaippoja ja 2.5 kk ikäinen vauva.On vaippoja, jotka tarvitsevat kosteutta pitävän kuorivaipan ja on vaippoja, joissa ulkopinta on kosteutta pitävä.Ongelma: mitä laittaisin imuksi täyttövaippojen sisään?Mulla on sellasia paksuja suorakaiteen muotoisia pötkylöitä, jotka imevät kyllä hyvin. Lisäksi on harsoja ja sitten on frotee/fleece-lappusia. Nuo pötkylät ovat imukykyisimpiä, mutta vauva alkaa heti itkeä, jos laitan niitä (ei saa liikutettua jalkojaan), jos laitan harsoa, yksi pikku pissa kastelee koko vaipan.Eli mikä olisi hyvä täyte, joka ei olisi niin paksu, että vauvan jalkojen liikuttelu vaikeutuu kohtuuttomasti?

Kommentit (6)

Vierailija

Esim. Ella' s, Hemp Hour tai Babykicks Hemparoo.Imukyky on hyvä, eikä paksuuttaa tule vaippapakettiin

paljoakaan lisää. Suosittelen.

Vierailija

Meillä parhaiten imee hamppu, mutta sitä ei ainakaa vielä sinulta löydy.Laittaisin niitä paksuja vaan yöksi ja mahd. päiväunille.Kotona ollessa käyttäisin niitä harsoja lisättynä froteella ja vaihtelisin n.2 tunnin välein.Jos uudet hankinnat tulevat kyseeseen, laittaisin ostoslistalle hamppukankaan ja tekaisisin muutaman imun.

Vierailija

Aion uudelleenmuotoilla niistä kapeampia versioita.Mutta jos/kun ostan hamppukangasta (saako muualta kuin netistä tilaamalla?), niin millaisia niistä ompelisin? Ettei tulisi kovin paksua? Riittääkö se pelkkä hamppukangas, vai pitääkö siihen ommella päälle jokin toinen kangas?Kiitos taas avusta =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat