Holiday clubin tutustumislomasta..

Vierailija

Eli tarjous on joko Kuusamon tropiikkiin, Katinkultaan, Oulun edeniin, Tampereen kylpylään tai Turun Caribiaan.

120e koko perhe (2 aik. 1-52lasta) ja 2vrkTälle hinnalle edellytyksenä o että osallistuu huonetoverinsa kanssa Holiday Club points esittelyyn, eli lomaosakkeiden infoon siis.Oletteko olleet tällaisella lomalla, millainen tuo esittely oli ja tyrkyttikö ne niitä loma-osakkeita.

luultavasti käytetään tarjous hyväksi syyslomalla..

Kommentit (13)

Vierailija

Eli jos mainostavat sijoituksena, niin hälytyskellot päälle. Loma-osakkeista et saa omiasi takaisin. Vuokraus on mahdollista, mutta entä jos et saakaan vuokrattua.

Kaupassa on 10 päivän peruuttamisoikeus, eli jos sanot kyllä, voit perua kaupan ilman kuluja sen jälkeen,MUTTA sen jälkeen joudut maksamaan isot korvaukset.

Loma-osake on ihan fiksu idea jos sitä osakettaan käyttää, mutta muussa tapauksessa rahan heittämistä menemään. Myös tarjottu rahoitussopimus kannattaa tarkistaa, korot on aika kovat.

Vierailija

Me erehdyttiin kerran ostamaan. Kyllä harmitti jälkeenpäin, ja loppujen lopuksi lahjoitettiin osake pois kun oltiin sen kanssa ongelmissa. Enää en uskalla mennä edes esittelyihin.

Vierailija

La aamupäivällä oli esitys siitä toiminnasta ja esittelijä sanoi heti ja monesti painotti, että sanokaa suoraan kiinnostaako vai ei, mutta että kuitenkin saamme kylpyläliput. Meillä oli ihan mukavaa, tilaisuus alettiin kahvitellen ja sitten käytiin yhteen mökkiin tutustumassa ja lopuksi jos halusi ja me halusimme, meille esiteltiin koko katinkullan kylpylärakennus ja kaikki sen toiminnot.

Me olemme ihastuneet kyllä Katinkultaan nytkin olimme syksyllä yhdessä mökissä pyhäajan (sukulaisten siivellä kylläkin)

Lapset voi olla mukana tai sitten jos on arkipäivänä esittely, siellä on lastenhoitaja paikalla.

Suosittelut!

Vierailija

kestää esittelijästä riippuen parista tunnista neljään tuntiin. Tyrkyttävät osakkeita, mutta jos jaksaa kuunnella jorinat niin onhan se edullinen loma. Katinkullassa jorinoista sai 2 tunnin kylpyläliput koko perheelle. Kuusamossa kylpylän vapaan käytön eli sinänsä parempi juttu.

Vierailija

Olen silti ko. tilaisuuksissa joskus käynyt, kun olen etukäteen PÄÄTTÄNYT, etten mitään osta ja sitten en myöskään osta, vaikka ovat jo papereita valmiiksi eteen laatimassa. Tämän kun pitää mielessä, sinne voi mielestäni lähteä ja nauttia lomasta!

Vierailija

johon lapsen voi jättää. Yhdessä esittelyssä meillä oli vauva mukana (poju oli aika rauhattomalla tuulella, joten yllätys yllätys, esittely ei meillä kestänyt kuin tunnin....)Kyllä siinä oma pää kannattaa pitää mukana ja sanoa rauhallisesti että harkitaan asiaa, nyt ei osteta. Työtäänhän ne esittelijätkin tietty tekee... Mies ei jaksaisi kuunnella löpinöitä, mutta mitenkäs lapsiperhe muuten saisi niin edullisen kylpyläloman?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat