miten valmistat jauhelihakastikkeen?

Vierailija

Kommentit (4)

Vierailija

Ruskistan jauhelihan ja sipulisilpun, puristan valkosipulia päälle. Kun liha on ruskistunut, lisään pannulle vettä ja lihaliemikuution, sekä pienen purkin tomaattipyreetä. Maustan mustapippurilla. Annan hautua hiljalleen pitkään. Lopussa lisään muutaman ruokalusikallisen tuorejuustoa, esim. creme bonjour cuisine valkosipulia tai ruohosipulin makuista. Maustamatonkin käy, koska tarkoitus on pehmentää makua.

Vierailija

maustan hyvin ja lisään purkin tom. murskaa ja 1/2 lihaliemikuution, sekä kermaa ja vettä. Yrttejä, mustapippuria ja suolaa tarvittaessa, kivan säväyksen tekee ripaus kanelia. Ketsuppia joukkoon myös. Jos pitää saostaa, laitan valmiiseen soossiin Maizenan suurustetta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat