Joululahja vinkkejä 2v tytölle!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Joulu ja tytön synttärit tulossa samaan syssyyn eikä ole oikein mitään hajua että mitä sitä ostaisi.Tarkoituksena ostaa uhan vain muutama lahja eikä opettaa tyttöä siihen että lahjoja tulee kasoittain ja nyt sitten kova mietintä että mitä sille kannattaa ostaa.(lähinnä tähän ikään sopivaa lelua tai tavaraa)Mitä te muut olette ostamassa ja muutenkin saa laittaa vinkkejä tulemaan..

Kommentit (4)

Vierailija

Jos ei ole, voisitte ostaa nuken ekana ja sitten sielle varusteita ja vaatteita jatkossa. Meilla on poika, joka ei niin kovin nukeillaan leiki, mutta siskoni tytto sai kesalla 2-v. lahjaksi Baby Bornin mummoltaan ja me veimme sille vatteita ja turvaistuimen. Kovasti tytto tykkasi ja nyt jouluksikin meinaamme jotain BB juttuja ostaa.

Vierailija

- sormivärit

- muovailuvaha

- duplot: peruspalikoita, ukkeleita, eläimiä, autoja jne

- junarata

- leikkiastiat, kattilat (ja leikkikeittiö on suursuosikki aina kavereiden luona)

- puiset vihannekset, jotka voi leikata halki (esim. Plantoys)

- kirjat: Scarry, Maisa, Santtu, Minttu yms.

- lorukirjat, esim. Kunnas: Tapahtui Tiitiäisen maassa

- soittimet: rumpu, tamburiini, marakasseja, rytmikapulat, ksylofoni jne.

- nukenrattaat/-vaunut

- työkalut (pora, saha jne)

- ulkona potkumopo (kolmipyöräiselläkin ajaa jo monet ikätoverit)

- tulevana talvena rattipulkka olis varmaan jo kivaMeidän 2v2kk:lla siis jo on melkein kaikkea näistä luettelemistani. :o/ Joululahjatoiveiksi sukulaisille on kerrottu lisää Duploja, lisäosia junarataan ja kirjoja. Nukenvaunuja tai leikkikeittiötä ei tule, vaikka olisivatkin varmasti pojan mielestä ihanat, sillä meille ei mahdu mitään tuollaisia isoja leluja. Ehkä sitten keväällä, jos päästään muuttamaan...

Vierailija

Niin ja unohtui mainita että meidän tyttö tosiaan vasta kohta 2v mutta sitli sillä on jo kaikenlaista mitä ei ehkä tässä iässä varmana kannattaisi olla mutta on meillä joitakin isojen leluja vielä kaapissa odottamassa sitä oikeaa ikää ja hetkeä. Puuhakeittiö ostettu ja nuken sateenvarjorattaat ovat myös ja nuken yhdistelmiä olen miettinyt mutta ei vielä taida kannattaa ostaa,selailen vielä tuota listaa josko sieltä jotain löytyisi mitä jo ei ole..nuo leikattavat vihannekset kuulosti kivalta ja ihan usui asia myös mulle..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat