Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kenelläkään kokemusta etisestä istukasta?

Vierailija

Kävin alkuraskauden ultrassa ja lääkäri arveli että istukka saattaisi olla melko alhaalla (haluaa tarkastaa asian puolivälissä ultrassa), ja sanoi että tällöin olisi sektion paikka.

Nyt asia hiukan kaihertaa minua. Onko kellään teistä ollut kokemusta alhaalla sijaitsevasta/etisestä istukasta? Pitäisikö minun varoa nyt jotenkin liikaa reuhtomista yms. Jostain olen joskus lukenut, että tällainen istukka saattaa revetä/vuotaa helpommin. En älynnyt kysyä heti lääkäriltä kun olin ihan pyörällä päästäni...

Kommentit (4)

Vierailija

Ongelmia voi tulla, jos haluat esim. lapsivesipunktion. Silloin edessä olevan istukan vuoksi keskenmenon riski on paljon suurempi kuin takana olevan istukan kanssa.

Vierailija

Vuotojen takia sairaalassa vkosta 28 eteenpäin ja täyslevossa vkolle 37, jolloin vauva leikattiin. Ota rauhallisesti ja mene HETI sairaalaan jos alkaa verta tulla. Usko mitä lekurit sanoo vaikka ärsyttäiskin jatkuva makaaminen.. Onneksi meillä kaikki meni hyvin.Mutta suurimmalla osalla istukka nousee ylös kohdun kasvaessa. Tsemppiä.

Uusimmat

Suosituimmat